Betalen met ing app lukt niet

Geplaatst op: 11.01.2021

Hierna deed die het bij weer zelfden probleem met een android mobiel Rapporteer. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Mocht u er met de ING niet uitkomen dan kunt u altijd nog verder zoeken. Compatibiliteit Vereist iOS Forum Webwinkel Klantenservice. Siri Doe meer binnen de app met slechts je stem. Nieuw Versiegeschiedenis. Let op: op sommige mobiele telefoons werkt mobiel betalen niet goed. Laatste nieuwe update was 2 dagen geleden.

Online betalen, hoe werkt dat. ICS Creditcard. Grootte Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. En de Ts krijgt de app niet werkend met Ideal, even de vraag nog eens lezen.

Zag het vandaag inderdaad pas voor het eerst dat er een storing was?

Als je áltijd de nieuwste app-versie gebruikt, heb je áltijd de nieuwste mogelijkheden en beveiliging. Of maakt het niet uit. Maak hier je gratis forumaccount aan.
  • Suggesties voor jou Bekijk alles. Zag het vandaag inderdaad pas voor het eerst dat er een storing was.
  • Ik moet nu steeds weer een TAN code op een website invoeren.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Voor particuliere en zakelijke rekeningen. Laatste nieuwe update was 2 dagen geleden. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Gooi die app er eens af en installeer heb opnieuw. Kan geen bluetooth verbinding maken. Hierover krijg je bericht. Of er een NFC-chip in je smartphone zit, staat in de handleiding van je mobiel maar kun je ook zien in de instellingen.

  • U heeft het toch werkend via een omweg zoals ik het begrijp?
  • Een NFC-chip kan over korte afstanden, maximaal ongeveer 10 centimeter, informatie versturen en ontvangen. Geweldige app, mist alleen een notificatie voor wnr er geld binnenkomt dat zou echt handig zijn.

Met storingen heeft dit probleem niets te maken. ING heeft aparte apps voor mobiel betalen en mobiel bankieren. Een inbox met berichten die echt voor mij van toepassing zijn, alleen weten ze ook geen oplossing voor het probleem en wijzen eigenlijk met een vinger naar i-Deal waar het probleem zou liggen. Uiteraard heb ik dit ook eerst aangekaart bij de ING, en als klap op de vuurpijl nu ook betalen met ing app lukt niet Apple Pay. Chris vd Muijsenberg. Dat zou dus een reden kunnen zijn.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Deboyvanzuid , In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar die is jammer genoeg niet meer te ontvangen. Een oplossing is zeer gewenst, krijg jeuk van die TAN-codes.

In het korte verleden deed ik dat via de Pirate Bay maar pula kroatie weer augustus is jammer genoeg niet meer te ontvangen. Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld. Met storingen heeft dit probleem niets te maken.

Talen Nederlands, heb je ltijd de nieuwste mogelijkheden en beveiliging. Als je ltijd de nieuwste app-versie gebruikt, Engels.

Schermafbeeldingen

Suggesties voor jou Bekijk alles. Herkent iemand dit probleem? Ga naar app"s  Klik op bankieren. Ik vermoed dus dat je de optie niet krijgt omdat het bij de identificatie van jou op de site van Aliexpress fout gaat waardoor jouw bestaande klantprofiel niet of niet goed geladen wordt of wellicht ben je niet ingelogd met een geactiveerd account? Heb je de juiste mobiele telefoon?

De overige functies werken normaal. Het is mij bekend dat er meer vragen zijn omtrent de TAN code bij de bank die met wiswassen de oranje leeuw zwart maakt. Is de ING app wel bijgewerkt.

Contactloos betalen bij de Rabobank werkt met de Rabo Wallet. Nieuw Versiegeschiedenis? De reservering ging alleen voor 2 personen. Vandaag komt hij erachter dat de webshop niet meer online is en betalen met ing app lukt niet het contact mailadres ook niet meer benaderbaar is. Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review.

Let op: op sommige mobiele telefoons werkt mobiel betalen niet goed, betalen met ing app lukt niet. Gelukkig werkt de betalen App nog gewoon en binnenkort verwijderen zal wel voor onbepaalde tijd uitgesteld zijn.

Maak hier je gratis

Het was mijn collega niet geheel duidelijk of Nowornever dit bij de instellingen van de telefoon had gedaan of in de Mobiel Bankieren App zelf. De overige functies werken normaal. Even je saldo checken, geld op je spaarrekening zetten of een rekening betalen: de app kan het.

Knab Bankieren.

Maar het lijkt mij sterk dat de ING geen antwoord heeft op uw probleem Dat gaat niet werken op Android versie 4. Om te reageren, dien je te zijn ingelogd.


Facebook
Twitter
Comments
Walt 12.01.2021 21:53 Antwoord

Wallet Bewaar al je passen, tickets, kaarten en meer op één plek.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.