Escape room puzzels ideeën

Geplaatst op: 11.01.2021

Zorg voor voldoende escape room opdrachten, bijvoorbeeld cijfers die je in de kamer vindt die horen bij een code die je op een andere plek vindt. Een codeschrift dat je vaak tegenkomt in escape rooms is het morse systeem.

Je deur kan op slot en het lijkt je leuk om de sleutel te verstoppen. Verstop de puzzels in de game kamer en maak bijvoorbeeld gebruik van afgesloten kistjes met cijfercombinaties. Beloon de kids met wat snoepjes of je partner met een drankje. Nog geen klant?

De puzzels in een escape room bestaan uit logisch op te lossen raadsels.

Een escaperoom bouwen is echter niet zo gemakkelijk. Laat de spelers een Sudoku oplossen. Zo kan je opleggen dat een kamer escape room puzzels ideeën open mag nadat een andere puzzel is opgelost. Het is gaaf om een mix te hebben van verschillende soorten puzzels, zodat de spelers enthousiast blijven. Als ze de puzzel hebben opgelost kan de post-it eraf. Bij het spelen van een escape room kom je bijvoorbeeld vaak cijfer- of sleutelsloten tegen.

  • Vergeet natuurlijk niet om een tijdslimiet te kiezen!
  • Escape room puzzels maken doe je niet in 1 middag, begin dus tijdig met de voorbereidingen. Wij verkopen een kant en klaar Escape Room spel waarmee je in de kortste keren een compleet verjaardagsfeest organiseert.

Puzzelvoorbeelden

Misschien is er een virus uitgebroken in de kamer en moeten ze dit onschadelijk maken. Je laptop heeft een code, je telefoon ook, kijk eens op zolder naar een reiskoffer met slotje, deuren die op slot kunnen of een kettingslot van je fiets.

Misschien ben jij vermist en moeten ze met aanwijzingen jou terugvinden? Zelf je escape room maken, hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Ok Nee Lees meer. Maar ook zonder slotjes kun je een heel eind komen door de oplossing van de ene puzzel een aanwijzing te laten zijn naar de locatie van de volgende puzzel uit het geheimschrift kwam de zin: Kijk eens onder mijn bed. Dan mogen de puzzels wat uitdagender zijn.

  • Dan kan je best geen àl te moeilijke puzzels nemen.
  • Je laptop heeft een code, je telefoon ook, kijk eens op zolder naar een reiskoffer met slotje, deuren die op slot kunnen of een kettingslot van je fiets. Kijk voor meer ideeën om je escape room draaiboek vol te schrijven op ons Escape room ideeën bord op Pinterest.

Verwacht je een grote groep spelers meer dan vier dan is het handig om rekening te houden met meerdere spellijnen. Welke puzzels moeten in welke kamer liggen, zijn alle nodige materialen aanwezig. Is dit voor volwassenen. Is dit voor kinderen. Met welke puzzel starten de spelers en waar leidt deze naartoe, escape room puzzels ideeën.

Het is enorm lastig om in te schatten wat een ander wel of niet zal begrijpen. Wat ook altijd helpt, is een draaiboek opstellen. Zelf een escape room maken is hartstikke leuk om te doen.

Laat dan veilige chemische proeven uitvoeren waardoor ze escape room puzzels ideeën oplossing verkrijgen. Een cijferslot waarmee je een lade kan openen of een onaantastbaarheid van het lichaam voor de locatie van een sleutel.

Je laptop heeft een. Kijk voor meer ideen om je escape room draaiboek vol te schrijven op ons Escape room ideen bord op Pinterest. Laat de spelers een Sudoku oplossen. Een codeschrift dat je vaak tegenkomt in escape rooms is het morse systeem.

Vertel een verhaal als je een escaperoom bouwt

Dankzij dagdagelijkse tools kan je de escape room ervaring nog leuker maken. Gooi na afloop niet direct je spullen weg, want je zult zien dat je buurman morgen ook nog een rondje wil spelen… en je tante ook… en je broer.

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt. Zin gekregen om je eigen escape room te bouwen?

  • Als ze de puzzel hebben opgelost kan de post-it eraf!
  • Geef aan dat de letter A een 1 is, enzovoort.
  • Dit geeft echter wel maar vanuit 1 hoek beeld.
  • Dankzij dagdagelijkse tools kan je de escape room ervaring nog leuker maken.

Verstop de puzzels in de game kamer en maak bijvoorbeeld gebruik van afgesloten kistjes met cijfercombinaties. Hieruit kunnen de spelers dan escape room puzzels ideeën cijfercode vormen. Laat de spelers een Sudoku oplossen. Hierbij kan je voorwaarden stellen. Maak gebruik van gespiegelde of achterstevoren geschreven boodschappen. Hang een sleutel aan de ene magneet en leg deze op een plaats waar je niet zomaar aankunt.

Je kan zelf puzzels bedenken of je kan op het internet veel leuke puzzels vinden, escape room puzzels ideeën. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Zelf Escape Room maken

Op het einde van de escape room kan je ook een beloning geven. Beleef een mini-ontdekkingsreis in je eigen huis of tuin samen met je huisgenoot, partner of gezin.

Zo kan je altijd de juiste hints en eventueel de oplossing geven. Zoek je naar meer inspiratie?

Hierbij wat tips! Voor wie maak je de escape room! Escape Room ideen Als het escape room feest begint is het leuk om bij alle gasten een vingerafdruk te scannen. Laat de spelers eerst een aantal escape room puzzels ideeën behalen voordat ze een hint krijgen voor de volgende puzzel.


Facebook
Twitter
Comments
Zillah 13.01.2021 06:59 Antwoord

Door puntjes of streepjes te noteren of korte en lange tonen te laten horen, kan je ook een cijfer- of woordcode maken. Escape room puzzels maken doe je niet in 1 middag, begin dus tijdig met de voorbereidingen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.