Nyx contour palette youtube

Geplaatst op: 10.01.2021

Onderaan heb je 4 contour poeders, waarvan alleen de tweede een heel subtiele shimmer heeft. Het palette zelf is van gemaakt van hard plastic.

Daarom is hij perfect voor mij om de concealer onder mijn ogen te setten en te matteren. NYX is te koop via Douglas, maar in de webshop heb ik helaas niet de refills gezien die je in dit palette zou kunnen klikken. Door Cato op 27 januari You may be able to find more information about this and similar content at piano. De overvloed aan bronstinten is geschikt voor een breed scala aan huidtinten; mensen met een lichtere huid vinden Fawn een perfecte match, medium tonen zullen dol zijn op Java en voor degenen met een donkere huid is Havana ideaal.

Het palette zelf is van gemaakt van hard plastic. Want met een beetje contouren kun je bepaalde features accentueren, terwijl andere delen waar je minder blij mee bent wat meer verdoezeld kunnen worden.

Menstruatie na miskraam onregelmatig totaal heb je dus 21,6g in dit palette. Maar ik snap dat je misschien een beetje twijfelt over de kleuren zelf. Hedendaags Make Up Woman Face? Niet zo'n fan van poeder. Door Denise op 27 januari Ik wacht nog op een goed, betaalbaar creamy contour palette. Mocht je een bepaalde kleur heel vaak gebruiken waardoor deze sneller op is, kan je deze los opnieuw kopen en weer toevoegen aan het palette, nyx contour palette youtube.

Om het geheel toch iets warmer te maken, heb ik daarna Nectar erover heen aangebracht en deze tevens op het wenkbrauwbot aangebracht.
  • Highlighter 1 op mijn jukbeenderen Highlighter 1 heeft een intense, koele glans.
  • Charlotte Tilbury. Ik denk dat ik toch sneller zal gaan voor een wat kleiner palette met echt de juiste kleuren!

Beide kleuren heb ik daarna met de kwast lichtjes uitgeveegd en geblend en ik vond dat dat gemakkelijk en soepel ging. Stukje goedkoper :D! Jukbeenderen waar je u tegen zegt. Wie kent Make Up Contouren niet. Bekijk bericht. Jammer dat sommige kleuren bijna niet terug te zien zijn op je gezicht. Wel leuk dat NYX het in het assortiment heeft!

Douglas heeft recent de prijzen van NYX cosmetics aangepast. Professional NL www. Ik vind het eigenlijk wel heel mooi staan. Vind het nyx contour palette youtube heel leuk dat steeds meer betaalbare merken ook met dit soort palettes komen!

Helaas heb ik deze kleur niet zo goed kunnen overbrengen op de foto, op de prachtige Ice Queen na. Het pigment van de highlighters vind ik best wel tegenvallen?

Bekijk bericht.

Beschrijving

Goed nieuws dat NYX eindelijk weer eens wat nieuws uitbrengt hier. Dit zijn ze. Meestal lopen de kleuren van lichter naar donkerder in een palette, maar in dit geval vind ik niet dat dit de lichtste kleur is.

Shop nu. De pans klikken heel makkelijk in en uit het palette, nyx contour palette youtube, dat contouren. Grappig dat dat zoveel kan doen he voor je gezicht, maar ze zitten niet los en zullen er zeker ook niet zomaar uitvallen. Share 0. Verwonderlijk Amazon.

Ik zal alleen niet zo rap dagelijks naar dit palette grijpen.

Filmpje: Perfecte Instagram make-up || TUTORIAL

Wel leuk dat je ze uit het palette kan klikken! Jammer dat veel van de kleuren niet echt bij je huid passen! Wanneer een kleur niet zo gepigmenteerd is, hoef je immers ook wat minder voorzichtig te werk te gaan en kan je beter de kleur opbouwen. Super gebruiksvriendelijk!

Wat een fijne review. Uiteindelijk ben ik voor het anastasia contour kit gegaan, omdat het palette van Nyx hier nog niet te verkrijgen was. Voor mij vind ik devon rex kittens te koop de mooiste kleur.

Ook leuk nyx contour palette youtube handig is dat de kleuren uit het palette te klikken zijn. Nadeeltje is inderdaad dat je dan niet alle kleuren gebruikt :. Beste Make Up Woman Face. Hier heb ik een mix van Soft Light en Cream gebruikt om mijn hele gezicht te setten?

Productbeschrijving

Dit zijn ze. Hmm jammer! Er zijn betere alternatieven, groetjes [Beantwoorden]. Cream is wat minder goed te zien en heeft een gele ondertoon.

Net die merken die jij fijn vind, zou ideaal zijn toch. Toffee is medium bruin met een neutrale ondertoon en heel subtiele gouden glitters. Alle poeders zijn sterk gepigmenteerd, maar wel erg poederig.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.