T mobile buitenland tarieven

Geplaatst op: 11.01.2021

T-Mobile Work Bekijk hoe het bellen en internetten binnen Work in elkaar steekt. Daarnaast kun je bij sommige abonnementen voordelig je bundels te gebruiken op het T-Mobile USA netwerk.

Bel Vanuit het buitenland:. Hiermee bel je namelijk onbeperkt naar de EU en de VS. Daarom kan de daadwerkelijke dekking ter plekke beter zijn dan we hier vermelden.

Op die pagina kun je jouw keuze altijd weer wijzigen. Internetten en bellen in het buitenland We noemen het roamen als je gebruikmaakt van een buitenlands netwerk.

Kerstavond 24 december Vanaf Bekijk onze aangepaste openingstijden. Tip: dit betaal je in het buitenland Jouw abonnement kan afwijken van de standaard tarieven. Bellen en gebeld worden. Vanaf 13 juni voldeden wij hieraan.

Bellen naar Nederland.

Huidige tarieven Thuis

Binnen de EU kun je je abonnement gewoon gebruiken zoals thuis. Lees en download de algemene  voorwaarden voor Roam like at Home. Koningsdag 27 april Geopend van tot uur servicepunt gesloten. Eerste Kerstdag 25 december Gesloten. Nieuwjaarsdag 1 januari Gesloten.

We noemen het roamen als je gebruikmaakt van een buitenlands netwerk. Dit is omdat je als gebruiker op dat moment t mobile buitenland tarieven ander alternatief hebt. Neem dan contact met ons op via Lees meer. Kom je er niet uit. Kom je er niet uit.

Huidige tarieven mobiel

Wil je internetten in het buitenland, maar maakt je telefoon geen verbinding? Het is niet te doen om de wereldwijde dekking up-to-date te houden, en we willen geen valse verwachtingen scheppen. Mail info mobiel. Het aantal MB's dat je naar het buitenland meeneemt, is afhankelijk van de grootte van je internetbundel.

Bekijk onze toestelhulp voor de juiste stappen. Martin tot haar grondgebied. Deze bundel voeg je toe aan je abonnement via My T-Mobile.

Kijk dan hier wat je kunt doen. Daarna kun je 10 GB per maand gebruiken. Welke landen vallen onder de Europese Unie.

Overzicht buitenlandkosten

Activeer een nieuwe pas als je weer gebruik wilt maken van mobiel internet. Eerste Kerstdag 25 december Gesloten. Bel Vanuit het buitenland:.

Op deze pagina kun je zien met welke netwerkproviders in het icloud aanmaken zonder creditcard T-Mobile afspraken heeft gemaakt, t mobile buitenland tarieven. Voor meer informatie of het aanpassen van je cookie instellingen, kun je hier terecht! Donderdag - Om te internetten in het buitenland zet je roaming aan via instellingen.

Nieuwjaarsdag 1 januari Gesloten. Woensdag - Type Tarief Bellen in NL. Vanuit NL.

Bekijk dekking & netwerkinformatie per land

Type Tarief Bellen naar Nederland. Bekijk onze toestelhulp voor de juiste stappen. Wanneer je verbinding maakt met een Franse zendmast op het eiland, kun je uit je bundels bellen, sms'en en internetten.

Bellen van NL naar VS. Met deze informatie passen wij en derde partijen de website, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel. Vanuit NL.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.