Alleen roze afscheiding bij afvegen

Geplaatst op: 19.01.2021

Zet je menstruatie dan niet door , ga dan naar de dokter Reageer. Normale vaginale afscheiding heeft geen geur het ruikt dus nergens naar en het stinkt al helemaal niet en is meestal melkachtig wit van kleur.

Gemarkeer als spam Geschreven door majl Beantwoord door 18 november 12 44 Privé antwoord Hallo sinds kort weet ik dat ik zwanger ben ongeveer 3 weken maar heb gisteren licht roze bloeding gehad en vandaag beetje bruine afscheiding is dit normaal? Dat heb ik nl de hele zwangerschap al.

Anders bel ik voor de zekerheid toch even de huisarts hoor. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Volg onze socialmediakanalen en je mist er geen een. Hallo heb een vraag heb 2 weken geleden me stopweek gehad en ben na 3 dagen de pil alweer gaan slikken. Groetjes Sara.

Nouralayn Actief lid. Begon vanacht Bij mij toen was het een veeg op wc papier Vandaag nu net weer meer heb verloskundige Gebeld ze zei dat het met innesteling te maken had Want als je 6weken bent ben je 4weken Bevrucht dus begint de innesteling ofzo K heb verder alln krampjes niet het zelfde Als ong meer gerommel er van alles in mn buik Gebeurt maar heb er 4,5 jaar over gedaab Ben alleen roze afscheiding bij afvegen bang heb hiervoor goede zwangerschap Gehad.

Hierbij raken er bloedvaatjes beschadigd die een bloeding veroorzaken. Ik dacht toen dat het te maken had met mijn menstruatiecyclus, maar ik kan dat nu uitsluiten, alleen roze afscheiding bij afvegen. Deel Deze Pagina Tweet.

Ongeveer 7 dagen na de innesteling is de HCG-waarde hoog genoeg om met een normale zwangerschapstest waar te nemen. Mijn menstruatie heeft daarn nog paar dagen geduurd maar heb nu al 2 weken last van roze slijm. De roze afscheiding kan dan duiden op een soa of in zeldzamere gevallen op kanker , zoals een tumor in de baarmoeder of baarmoederhals.

Innesteling met 3 weken zwangerschap

Gemarkeer als spam Geschreven door sara Beantwoord door 2 november 21 02 Privé antwoord Oké super bedankt! En dat kan ook echt zo zijn. Spotting komt bij pilgebruik heel vaak voor. Maak een account aan bij Ouders van Nu. Van dorisss89 In Testresultaten.

Hoelang ging het door en mk of niet. Bekijk de vroege zwangerschapstesten. Maar met bovengenoemde Lijkt zwangerschap uitgeschoten toch.

Alle reacties Link kopieren. Wat kan het zijn.

VIVA op social media

Want het is echt elke dag namelijk. Ben verder wel veel misselijk, ontzettend moe en moet heel vaak kleine beetjes plassen geen blaasontsteking. Hierdoor kleurt de afscheiding roze. Dus ik wacht het af.

Als er maar geen 12 uur tussen te verschoven tijdstippen zit, maakt dat verder niet uit! Ja ik ben moe maar heb 2 kleintjes dus dat ben ik zoiezo al.

Daarnaast heeft dit ook te maken met toeval: waar nestelt de foetus zich in en raakt het hierbij een of meerdere bloedvaatjes. Meepraten op het forum. Upload een bijlage indien gewenst.

Oorzaken van roze afscheiding

Daar zou ik me nou geen seconde druk om maken. Verder als ik afscheiding heb haal ik dit wel vaak met keukenpapier of wcpapier weg,Kan het ook zijn dat ik mezelf daarmee te schoon of schraal ofzo maak? Raadpleeg uw huisarts voor advies. Groetjes Sara. Geen pijn of krampen maar af en toe roze afscheiding..

  • Gemarkeer als spam Geschreven door Anoniem Beantwoord door 28 juli 21 48 Privé antwoord Wanneer zal dit ophouden denkt u?
  • Waterige, slijmerige of brokkelige afscheiding 8.
  • De bevruchte eicel wordt naar de baarmoeder geleid.
  • Heb ook wat last van onderin mijn buik.

Topicstatus: Niet open voor verdere reacties. Populaire blogs. Officieel begint een zwangerschap te tellen vanaf de bevruchting. Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 1 augustus 16 40 Priv antwoord Ik zou nog even enkele dagen wachten.

Yraatje donderdag 26 september om Kan ik blij zijn. Er is wel verschil in het berekenen van een zwangerschap.

Kan het liggen aan dat ik de pil sneller ben gaan slikken weer?? Moet ik het afwachten of de dokter bellen? Gemarkeerd als spam Geschreven door Pieter Blijenberg Gevraagd op 2 november 16 37 bekeken Volgen Niet meer volgen Beste huisarts. Ja ik ben moe maar heb 2 kleintjes dus dat ben ik zoiezo al.

Ik zou toch maar even een testje doen. Of zou het toch iets van een innesteling zijn. Gebruik je een pessarium. Hoi ik weet dat dit een oud bericht is maar ik heb precies het zelfde.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.