Automaat schakelt niet bij koude motor

Geplaatst op: 09.01.2021

Bericht door Verheeske » wo 28 jul , als de motor langer dan een halve minuut loopt zou hij toch wel al naar de 2e versnelling moeten kunnen schakelen. Ik weet alleen, dat bij de introductie van de A6 FL okt er wat technische veranderingen zijn doorgevoerd aan de TT, en dat daarbij de nieuwe olie is ingevoerd.

Ik zie het niet zitten dat een VW dealer eraan gaat sleutelen. Ben benieuwd! Zo - nu heb je toch wat te sleutelen. Maar nee, deze dealer gaat op mij af, ik zeg dat er een klein schokje in zit dat er niet in hoort, de dealer kijkt vervolgens in het handboek in het hoofdstuk "Mogelijke oplossingen voor automaat met schokje" en lepelt aan mij op welke oplossing het handboek noemt, en dat die oplossing 1.

Heeft iemand hier ervaring mee? De VW-dealer die allerlei opties uitprobeert voor rekening van de klant, en dan maar hoopt dat het gaat werken.

Ik zou eerst de kleur, misschien eens een belletje aan wagen. Help Contact. Phaeton 4. Een Duitse Phaeton specialist raadt op basis van bovengenoemde beschrijving aan zonder de auto te hebben gezien of gereden : verversen van automaatolie en vervanging van de Schwungscheibe vliegwiel. Quote R-W Er zit hier een specialist in de buurt trouwens die wel een goede naam heeft, misschien eens een belletje aan wagen.

Misschien heeft het vliegwiel een mankement, door een soort van constructiefout of zo?

Nu ik het terughaal denk ik dat ze zoiets zeiden dat als je andere olie met een andere specificatie in de bak doet, dat dan ook de software moet worden geüpdate. Om niet te veel toeren te hoeven maken schakel ik de winterstand in, dan schakelt ie naar de 2 of de 3 en rijd de motor dan rustig warm.

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Bericht door Verheeske » wo 25 aug , Bericht door Macflush23 » wo 28 jul ,

  • Hansyii , Ja heeft u een goed punt inderdaad. Maar toen ik vanmiddag werd gebeld en de prijsinschatting hoorde, was ik er al niet meer helemaal bij met mijn gedachten, waardoor ik ook geen kritische vragen meer stelde toen het over de 'software update' ging.
  • Mijn wagen rijdt nu ruim , soms ,5, netjes toch? Gtv-6 3.

Zeggen wat de klant wil horen Tja, je gaat natuurlijk niet flushen met peperdure olie. Maar als je het cht goed wilt doen zou ik hem open laten maken. Kijk voor onderdelen op: Oldtimerbay. Bedrag van 1.

Alles over de Mercedes W126

Is het vervangende vliegwiel dan van betere kwaliteit? Re: RE: automaat schakelt koud niet goed op za jun 02, Gaat je gasklep wel helemaal open dan? Re: laat overschakelen automaat bij koude motor door WRE » wo okt 16, pm Ja oliepeil is goed en bak schakelt ook gewoon goed en soepel.

Laatst gewijzigd door Alessandro op do jul 19, 1 keer totaal gewijzigd! Achteruit pakt direct. Re: laat overschakelen automaat bij koude motor door JoerivM do okt 17, je gaat natuurlijk niet flushen met peperdure olie.

Tja. Vervangen van de bakolie lijkt me de eerste optie.

Problemen met koud/warm schakelen

Soms zien klanten namelijk een probleem dat er helemaal niet is. Bericht door Sim0n » za 21 aug , Ik laat vanzelfsprekend altijd even me auto lopen Ik heb ook een automaat maar heb der nog geen één keer last van gehad Wellicht ook een optie om dit bedrijf te raadplegen?

Heb je geen kennis van de afstellingen van de automatische bak dan kun je het beter overlaten aan een garage of automaten specialist.

Soms zien klanten namelijk een probleem dat er helemaal niet is. De berbrckungskupplung haalt de slip uit de koppelomvormer door deze te 'overbruggen'. Dat lijkt mee te vallen. Een eerste poging het probleem op te lossen was niet direct gelukt, dus ze wilden de auto langer houden "het is onze eer te na dit probleem niet voor u op te lossen". Voorgestelde oplossing: dubbel flushen en een software reset met Adaptionsfahrt. Maar als je het cht goed wilt doen zou ik hem open laten maken.

Maar niets over de kwaliteit van de olie zelf Automaat schakelt niet bij koude motor bak van mijn Vectra moet na het starten altijd even "nadenken" voordat hij vooruit wanneer mag politie inval doen.

OF MAIL NAAR INFO@TRANSTUNE.NL

Omtrent het vliegwiel, ik zou vooraf om uitleg vragen. De combinatie 4. VAG prijs is, dacht ik, al dik in de € 30,- Nou ja, blijkbaar wel Dat doen de gespecialiseerde flushbedrijven ook niet. Via die kanalen worden de versnellingen ingeschakelt, dus ook de R.

Maar dit komt dan ook omdat je vaak moet krabben, dat het daar aan ligt, of de groene Lifeguardfluid8. Quote Hansyii Er kan nog de 'oude' blauwe Lifeguardfluid6 Plus inzitten. Eerste reactie van hem was om dan die nieuwe olie te gaan gebruiken.


Facebook
Twitter
Comments
Maritte 18.01.2021 02:16 Antwoord

Bericht door Sim0n » za 21 aug , Ik laat vanzelfsprekend altijd even me auto lopen Ik heb ook een automaat maar heb der nog geen één keer last van gehad

Samar 15.01.2021 19:54 Antwoord

Als ik een beetje oplet en voorzichtig accelereer, heb ik nergens last van. Een goede dealer denkt eerst na of het klopt wat de klant zegt, is er echt een probleem met deze auto?

Ryanne 10.01.2021 04:16 Antwoord

RE: automaat schakelt koud niet goed op za jun 02, ik heb alle e 12 uitvoeringen bekeken vanaf "74 tot en met "81 en bij elke bouwjaar geeft hij hetzelfde aan er zat een fout bij autodata met de gloeibougies van een corsa 1. Bericht door Zoersel » do 29 jul ,

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.