Auto huren valencia airport centauro

Geplaatst op: 10.01.2021

Op dergelijke auto's kunt u eenvoudig parkeren in grote toeristische plaatsen waar veel toeristen zijn. Geen verdoken kosten!! Controleer de auto heel erg goed.

Auto was prima. Afgelopen 12 maanden zeker 5 keer auto bij Malaga airport Centauro gehuurd op basis voorwaarden en vol-vol. Valencia is great, but also enjoy the coastline up to Alicante and the small villages around in the mountains!

Dit label geeft aan dat de huurauto voldoet aan de volgende eisen: Ongelimiteerde kilometers, zonder eigen risico of dekking eigen risico , een gunstig brandstofbeleid en een verhuurbedrijf met goede klantervaringen. Uiteindelijk toch maar met de vakantie gestart, onderweg nog 's geprobeerd ons ongenoegen kenbaar te maken, na 2 dagen een telefoontje dat we naar Athene konden komen voor een andere auto, we zaten toen aan de andere kan van 't land. Voel mij zwaar bedonderd door deze gang van zaken.

Het voelt alsof ze mijn mailtjes niet serieus nemen terwijl deze bos erg belangrijk voor mij is.

Ophalen Ophaallocatie. Nooit meer budgetravel en nooit meer centauro. Auto was prima. Maar mevrouw bleef stug aangeven dat we eerst moeten gaan schoonmaken. Ik had al 5x een auto gehuurd wat perfect afgehandeld werd.

  • Geen discussie mogelijk, ik zou gebeld worden door de manager nooit wat van gehoord. Er ontstond een knallende woordenwisseling.
  • Centauro als jullie dit lezen door jullie erg slechte klantenservice zijn jullie extra klanten kwijt.

Doorzoek honderden reiswebsites tegelijk voor huurauto's in Valencia

Lees 7 meer reviews over Centauro Rent a Car Alleen de laatste review zal meetellen voor de TrustScore van het bedrijf. Wij huurden vorig jaar in het najaar een auto bij Centauro voor 3 weken en betaalden ,-- Afgelopen maand februari huurden we voor 4 weken bij holidaycars een auto voor 4 weken en betaalden ,-- Dus nooit bij Centauro huren!!!!!!!!!!!!!!!!

Contact opnemen met de klantenservice heeft geen zin, 8 keer gebeld, 15 e-mails gestuurd. Conform afspraak, we brachten de auto op tijd terug, met volle tank en zonder schade. Echter het huur bedrag werd toch van mijn Creditcard rekening afgeschreven. De luchthaven heeft aangepaste toiletten en liften voor minder validen. Vervolgens weigerde ze ons naar het vliegveld te brengen.

De feesten vinden plaats in maart en vuur is hierbij de belangrijkste attractie. In 5 min was de auto gehuurd aan het loket van luchthaven Alicante. Dit zijn de topmerken auto huren valencia airport centauro auto's die in Luchthaven Valencia worden verhuurd.

De meeste reserveringen worden binnen enkele minuten na de betaling bevestigd. Ook Estate-auto's is geschikt voor toeristen die met kinderen reizen, omdat het vaak extra ruimte in de kofferruimte vereist. Filter op:.

CENTAURO auto huren in Luchthaven Valencia

Zeer correct. Mooie stad met een heel mooi oud centrum,wij waren er tijdens een feestweek met veel te doen. In de meeste gevallen zijn de tarieven inclusief WA-verzekering en brandverzekering. De tarieven en de beschikbaarheid van de voertuigen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Ik had al 5x een auto gehuurd wat perfect afgehandeld werd. Ford Focus Compact. Er zijn ook veel minder toeristen, wat de Spaanse auto huren valencia airport centauro ten goede komt. Ik zou zeker weer voor Centauro kiezen. We annuleren daarom de boeking en boeken wel ergens anders. Er staat een groots, te bezichtigen.

Verschillende mails verstuurd over annulatie Corona lockdown maart tot op heden geen feedback over terugbetaling.

Meest recente klantbeoordelingen over de service verleend door Centauro Rent a Car

Contact opnemen met de klantenservice heeft geen zin, 8 keer gebeld, 15 e-mails gestuurd. Toen wij de auto op 7 augustus weer inleverde wilde dezelfde vrouw wel ineens mee en begon meteen luid te praten dat wij de auto afgetrapt hadden. Geen verdoken kosten!!

Vreselijk intimiderend auto huren valencia airport centauro geld graaiende maatschappij. Centauro Laatste update: 19 oktober 3. Centauro Kosten Centauro houdt ook graag verschillende acties. In oude tijden was het een tijd lang de hoofdstad van de Provincie. Huur simpelweg een auto op de airport van Valenciaen ontdek deze prachtige stad.

Nooit iemandgeld kwijt maar beter dan na de verhuur een dikke afschrijving op mijn creditcard, in die vorige 19 keer. Voer uw emailadres in, wij sturen u daarna een email met een link om uw wachtwoord te wijzigen. Wij durfden niet meer te huren, auto huren valencia airport centauro. Protesteren heeft geen enkele zin want hij wou hier niet naar luisteren.

Goedkoop auto huren Valencia airport

Ik snap nu waarom ze zo goedkoop zijn Toen heb ik een medewerker erbij gehaald en die begon een aantal aantekeningen te maken die ik hem had laten zien de hele voorzijde zat vol met steenslag schade terwijl de auto net een paar weken oud was alsof er aan een rallycros was meegedaan.

En hopen dat ze van hen site worden gegooid. We annuleren daarom de boeking en boeken wel ergens anders.

Nieuw wachtwoord aanvragen, auto huren valencia airport centauro. Vergeet niet Xativa aan te doen. Een auto huren in Valencia is vandaag de dag een veelvoorkomende keuze; u kunt genieten van de vele voordelen, beginnende bij het gemak van het huren van een auto op Valencia airport en de mogelijkheid om op een roadtrip door Valencia te gaan.


Facebook
Twitter
Comments
Tilly 12.01.2021 02:59 Antwoord

De haal en breng service was uitstekend.

Ouahiba 12.01.2021 03:38 Antwoord

Mocht van hem ook niet meelopen, wat ik anders wel altijd deed. Na een uur waren wij aan de beurt, waar ons een verzekering werd opgedrongen wat ik dus niet deed omdat het voor mij al de 6x werd dat ik een auto huurde.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.