Autosleutel draait niet in contact

Geplaatst op: 09.01.2021

Dagelijks worden wij gebeld met vraagstukken om autosloten, waaronder:. Nog geen account?

Controleer bij een automaat of de pook in de P-stand staat. Resultaten 1 tot 5 van de 5. Want die heb je gemaakt toch? Geplaatst 28 april, Ja Nee.

Check de reservesleutel. Vermijd wel hamers en andere metalen wanneer het probleem ligt bij je autosleutel. Niet ieder slot is bestand tegen de diverse weersinvloeden. Ik heb de reservesleutel genomen. Wat vervelend voor u.

Heb je hier wel eens gedacht?
  • Volgers 0.
  • En toen stond ie daar met het stuurslot erop dat was er gelukkig pas na het wegduwen op gegaan en een niet werkende contactsleutel. Gepersonaliseerde nummerborden zijn erg leuk en kunnen u echt helpen om uw voertuig een stuk unieker te maken.

Help! Kan contactslot niet meer ronddraaien

Blijkbaar was op alles op zijn plek gevallen. Contactspray werkt goed om cilindersloten schoon te maken en het laat geen laagje achter. Een sleutel auto draait niet en dat kan meerdere redenen hebben. Tevens bespreken we de voor- en nadelen van deze methodes. Land Rover.

  • Heel vreemd. Ik probeerde voor mijn gevoel van alles.
  • Ik ben dan ook bang dat het binnenkort gewoon weer gebeurt. Een goede oplossing is het gebruiken van slotspray.

Hij was binnen de afgesproken tijd ter plaatse. Kan gebeuren, maar neemt niet weg dat het vervelend is. U kunt dan proberen de auto opnieuw te starten. Met beperkte kennis kun je wel een slotenmaker laten komen. Audi A4 Cabrio 2.

17 antwoorden op deze vraag

Probeer dan ook niet de gebogen sleutel in het slot te plaatsen, ook niet met wat meer kracht erachter. Commentaar Post Annuleren.

Toch kunnen we een algemeen overzicht geven van eenvoudige oplossingen voor de meestvoorkomende oorzaken van een vastzittend contactslot. Blijf rustig en bel iemand om je te helpen.

Zet je auto in die stand en draai vervolgens opnieuw je contact anti snurk spray review zullen het niet verder vertellen dat je dit niet wist, het overkomt de beste. Den Haag en omgeving: 06 19 37 77 Aanbevolen berichten. Raak niet gestrest omdat je auto niet start, autosleutel draait niet in contact. Daarentegen is het een probleem wat zo te verhelpen is. Het schoonmaken van de sleutel zelf is ook erg gemakkelijk.

Commentaar

Gepersonaliseerde nummerborden zijn erg leuk en kunnen u echt helpen om uw voertuig een stuk unieker te maken. Of is je sleutel soms krom? Het kan frustrerend zijn wanneer u uw sleutel in de ontsteking van uw auto steekt en deze weigert te draaien. Kapot contact? Mijn sleutel uti het contact krijgen zal een andere zaak worden.

Verder heb ik hem voorzichtig opengemaakt en zie verder ook geen sporen van doordraaien of zo. Log in. Of is je sleutel soms krom. OK Annuleren. Autosleutel draait niet in contact tanken kon ik het contactslot graden ronddraaien zonder noemenswaardige weerstand. Soms is het een eenvoudige fout en wordt de verkeerde sleutel in de cilinder geplaatst. Ik heb de auto vervolgens een stuk weggeduwd van de pomp en trok de handrem aan.

Want die heb je gemaakt toch.

Aanbevelen

Diverse forums op het internet werd de volgende oplossing besproken:. Je zou de Wegenwacht of de belgische versie daarvan dan eens kunnen proberen, misschien dat die een truukje hebben om 'm rijdend naar huis lees: naar de garage te krijgen. Zet je deuren open zodat de dampen niet blijven hangen, en kijk uit met vonken en open vuur. Indien dit uw eerste bezoek is, lees dan eerst de FAQ.

Lijkt uw autoslot vast te zitten. Een collega van mij gaf aan dat ik ook grafietpoeder kon gebruiken voor vastzittende slot. Staat de auto op stuurslot. Zet je deuren open zodat de dampen niet blijven hangen, en kijk uit met vonken en open vuur.


Facebook
Twitter
Comments
Henrike 10.01.2021 09:07 Antwoord

Met alle verschillende dingen die de interne Ik kon de auto starten en tot op heden gaat alles prima.

Derck 16.01.2021 22:12 Antwoord

Klantenservice Contact Retourneren Sitemap.

Freerk 11.01.2021 20:30 Antwoord

Factor 1: gebogen sleutel.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.