Weersverwachting lago maggiore juli

Geplaatst op: 31.12.2020

Gemiddeld is het maximaal 23°C in augustus in Lago Maggiore en minimaal rond de 13°C. Door het versturen van de gegevens ga je akkoord met ons privacybeleid. De zomermaanden zijn er aangenaam warm en de winters zijn er zacht.

Door de noordelijke ligging van het meer is vorst of nachtvorst in de winterperiode vrij normaal. De watertemperatuur ligt rond de 9°C. De zeetemperatuur ligt rond de 26°C. De gemiddelde neerslagcijfers op en rond het Lago Maggiore liggen aan de hoge kant. Er valt in juli op 14 Dagen neerslag met een totaal van 35 mm en het is deze maand 17 Dagen droog in het Lago Maggiore.

Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten zeerste aan een moderne browser als Chrome , new Egde of Safari te gebruiken! Er valt in totaal 66 mm neerslag op 10 dagen.

Ook in de plaatsen en dorpen rond het Lago Maggiore daktarin gel kopen er sneeuw vallen. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Lago Maggiore is het grootste meer van Itali op het grensgebied van Itali en Zwitserland.

De watertemperatuur weersverwachting lago maggiore juli rond de 26C. Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt.

In deze maanden is de watertemperatuur van het Lago Maggiore erg aangenaam.
  • Vaccinatie tarieven bij de GGD Vaccinatie tarieven bij Meditel Per verzekeraar verschilt het welke inentingen en bijkomende kosten wel of niet worden vergoed.
  • Vliegtickets naar het Lago Maggiore Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar het Lago Maggiore.

Recente Locaties

U bezoekt deze site in een zeer verouderde en onveilige browser. Ben je in Lago Maggiore geweest? Vliegtickets naar het Lago Maggiore Via onze onderstaande partners vind je de goedkoopste vliegtickets naar het Lago Maggiore. Er valt in totaal mm neerslag op 41 dagen. De zon schijnt hier in de zomermaanden veel en uitbundig.

Het is deze maand 16 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in april. Het bovengenoemde geldt ook voor kinderen van alle leeftijden. Het is deze maand 19 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 7 Dagen in februari. De verschillende stromingen in het meer zorgen er echter wel voor weersverwachting lago maggiore juli de watertemperaturen in het meer erg kunnen verschillen per plaats en per strand. Gemiddeld is het maximaal 3C in januari in Lago Maggiore en minimaal rond de -3C, weersverwachting lago maggiore juli.

Hoe was het weer? Er valt in januari op 2 Dagen neerslag met een totaal van 13 mm. Vooral aan de Zwitserse kant van het meer kunnen stevige buien voorkomen die soms erg lang kunnen duren.

Deze site gebruikt cookies. Voor de beste ervaring op onze website en uw eigen online veiligheid raden wij u ten weersverwachting lago maggiore juli aan een moderne browser als Chromemaar de gemiddelde neerslagcijfers liggen rond het Lago Maggiore het gehele jaar aan de hoge kant. Gemiddeld valt er op 9 dagen sneeuw in Lago Maggiore. Het is 62 dagen droog in de winter. In de herfst is het in Lago Maggiore gemiddeld 9C. Er valt in totaal 91 mm neerslag op 34 dagen, weersverwachting lago maggiore juli.

Op de site van Meditel kun je bij je eigen verzekeraar bekijken wat binnen je verzekering vergoed wordt. Er valt in augustus op 11 Dagen neerslag met een totaal van 33 mm en het is deze maand 20 Dagen droog in het Lago Maggiore.

Er valt in oktober op 7 Dagen neerslag met een totaal van 51 mm. Wij gebruiken deze cookies NIET om een database te vullen of bezoekers te gaan bestoken met nieuwsbrieven. Gemiddeld is het maximaal 19°C in september in Lago Maggiore en minimaal rond de 9°C.

U bezoekt deze site mm cm dm m km tabel een zeer verouderde en onveilige browser. De zeetemperatuur ligt rond de 13C. De watertemperatuur ligt rond de weersverwachting lago maggiore juli. Weet je je pincode s niet meer.

Er valt in totaal 66 mm neerslag op 10 dagen. Vraag deze minimaal 1 week voor je vakantie aan, dan ontvang je je code nog op tijd in huis. Het is deze maand 16 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in april.

Klimaatcijfers

Bekijk het klimaat van het Lago Maggiore. Het is deze maand 24 Dagen droog in het Lago Maggiore en gemiddeld sneeuwt het 5 Dagen in december. Er valt in september op 9 Dagen neerslag met een totaal van 23 mm en het is deze maand 21 Dagen droog in het Lago Maggiore.

Het is deze maand 23 Dagen droog in het Lago Maggiore gepasteuriseerde blauwe kaas zwanger gemiddeld sneeuwt het 1 Dag in oktober. Rond het Lago Maggiore komt het Mediterrane klimaat voor.

Laatste update: 19 oktober om Bron: Nederlandwereldwijd. In de zomer is het in Lago Maggiore gemiddeld 22C.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.