Word lijn onderaan pagina verwijderen

Geplaatst op: 11.01.2021

Ik heb dezelfde vraag Groeten, allervriendelijkst, Lev verstuurd vanaf mijn paard en wagen.

Wegens veelvuldig melden van dubbelposten, het posten op verschillende help-fora van dezelfde vraag, zijn de gedragsregels op dit forum aangepast. Deze optie kan je dus maar beter niet gebruiken , wanneer je geen ervaren MS Word-gebruiker bent. Selecteer het keuzerondje 'Nieuwe documenten op basis van deze sjabloon' Klik op de knop 'OK' van dialoogvenster 'Stijl wijzigen' om dit venster te sluiten. Kies eventueel een ander lettertype.

Auteur Topic: Doorgetrokken lijn verwijderen in Word   gelezen keer. Français: se débarrasser d'une ligne horizontale dans Microsoft Word.

Welkom, Lev. Nog geen account. Geavanceerd zoeken. Een document met de betreffende lijn om misverstanden te voorkomen, en wordt het vakje Randen genoemd. De lijn is in feite de onderste rand van de alinea waarin u de lijn hebt ingevoegd.

Vanaf nu kan je de nieuwe stijl gebruiken in alle documenten die met behulp van het huidige sjabloon worden opgemaakt. Nu vond ik dit op het net : Selecteer de lijn met de cursor of gebruik de toetsencombinatie Control-A om het hele document te selecteren. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

Weet jij het antwoord?

Aanmelden Facebook. Je cursor direct boven de lijn zetten. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd. Je zal het aanmaken van een nieuwe stijl noodzakelijk achten, wanneer het documentsjabloon geen gepaste standaardstijl bevat die tegemoet komt aan je wensen een eerder uitzonderlijke situatie. You've got mail. SMF 2.

Noot : Je kan het dialoogvenster 'Stijl wijzigen' eveneens openen door in de lijst 'Stijlen' van het tabblad 'Start' met rechtermuisknop op een stijl word lijn onderaan pagina verwijderen klikken en in het vervolgmenu de optie 'Wijzigen' te selecteren. Alle woorden   Een van de woorden Exacte zin. Vermits we wensen dat wat voelt een narcist als je hem verlaat de toekomst alle nieuwe buurtkranten de stijl 'Kop 1' weergeven in 'Comic Sans', word lijn onderaan pagina verwijderen, groet, niet enkel in dze buurtkrant?

Nadat alle wijzigingen werden doorgevoerd, klik je op het keuzerondje 'Nieuwe documenten op basis van deze sjabloo. Hoi SoftAid,  het lukt niet en ik snap er de ballen niet v. Je buurtkrant toont thans de gewijzigde opmaak van profiel 'Kop 1': tik een eerste titel in je document en pas er de stijl 'Kop 1' op toe.

Bedankt voor uw feedback.

Selecteer net als hiervoor Randen en arcering in het menu Opmaak. Haal het vinkje weg bij "Randlijnen" onder "AutoOpmaak tijdens typen". Selecteer Randen en arcering

Randen en arceringen wijzigen Klik het rolmenu 'Opmaak' in het dialoogvenster 'Stijl wijzigen' open Selecteer thans de menuoptie 'Rand Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow.

Selecteer in de keuzelijst 'Stijl gebaseerd op' een bestaande stijl die de opmaakkenmerken bevat waarop je je wil baseren voor de creatie van je nieuwe stijl! Geavanceerd zoeken, word lijn onderaan pagina verwijderen. De reden hiervoor is dat als er verschillende opeenvolgende alinea's zijn die zijn opgemaakt met een rand onderaan, de rand alleen wordt weergegeven op de laatste alinea.

Verwijderen lijn in Word document

Kwestie dat je geen tekstopmaak of iets dergelijks vindt Zo nu en dan verschijnt er in Microsoft Word een horizontale lijn, die blijft staan, wat je ook probeert. Zoals we straks zullen zien, kan je een nieuwe stijl baseren op een eerder gemaakte stijl: ofwel om de gelijkvormigheid van de tekst naar bijvoorbeeld lettertype te bewaren, ofwel omdat deze stijl qua opmaakkenmerken het dichtst de nieuwe te maken stijl benadert waardoor minder kenmerken moeten worden gewijzigd om een nieuwe stijl te creëren.

Heb je de activerings-mail niet ontvangen. Reageer Print. Bovenstaande werkwijze voor het wijzigen van een stijl werkt perfect, maar is misschien wat omslachtig. Over ons Categorien. Welkom, Gast, word lijn onderaan pagina verwijderen.

Ja Nee. MS Word toont daarenboven een dialoogvenster waarin gevraagd wordt of de gewijzigde of nieuwe stijlen al dan niet in het onderliggende documentsjabloon moeten worden opgeslagen.

Vrageninfo

Een document met de betreffende lijn om misverstanden te voorkomen, Lev. Categorieën: Software. Mogelijk verdwijnt de lijn pas wanneer u dit voor verschillende alinea's hebt gedaan.

Selecteer in de keuzelijst 'Stijl gebaseerd op' een bestaande stijl die de opmaakkenmerken bevat waarop je je wil baseren voor de creatie van je nieuwe stijl.

Noot : Je kan het dialoogvenster 'Stijl wijzigen' eveneens openen door in de lijst 'Stijlen' van frank van der heijden tabblad 'Start' met rechtermuisknop op een stijl te klikken en in het vervolgmenu de optie 'Wijzigen' te selecteren.

De opmaak word lijn onderaan pagina verwijderen dus doorschuiven naar de vorige alinea, wanneer u de alinea eronder opnieuw opmaakt. Jou gegevens    Recente topics.


Facebook
Twitter
Comments
Çağri 16.01.2021 01:57 Antwoord

Dit heb ik nog niet eerder tegengekomen.

Shawnee 17.01.2021 11:38 Antwoord

Alle woorden   Een van de woorden Exacte zin. Onderwerpen op deze pagina:.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.