Fluitsma en van tijn band

Geplaatst op: 01.12.2020

Naast je staan. Wim Soutaer. Kontje Danny de Munk.

In deden Fluitsma en van Tijn mee aan het Nationale Songfestival. De hele wereld rond met een band. De plaat is opgenomen in de studio van het tweetal. Kaars in het donker. Altijd dichtbij Ruth Jacott.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief. Kaars in het donker. Alle foto's. Love To Kill Ya. Als ik m'n kind niet meer mag zien.

Dit is mijn stad Bastiaan Ragas. Wesley [Wesley Klein]. De balletjes van de Koningin André van Duin.
  • Fifty fifty. Naast optredens op bestaande festivals is het mogelijk de Fluitsma en van Tijn Band op uw evenement te boeken als compleet project inclusief productie, licht, geluid en podium.
  • Onze werkwijze, uw voordeel.

Navigatiemenu

Superster Kus. Mijn hart geraakt. Mathilde Santing. Eveline Cannoot. In deden Fluitsma en van Tijn mee aan het Nationale Songfestival.

Mai Tai. He's So Fine. City Nights. Don't Fear. Karin Nagi.

Eric van Tijn

Je bent te lang alleen geweest. Jürgen Drews. Eric van Tijn zit in de jury van Idols, het uit Engeland afkomstige, veelbesproken tv-programma waarin jong talent wordt gezocht tijdens lange auditiesessies waarbij minder getalenteerde vocalisten onverbloemd kritiek krijgen.

Lenny Kuhr.

Bekijk meer tips. Kinderen Voor Kinderen met Johnny de Mol! Hij zit in m'n hart! De jarige zangeres Hind behaalt de derde plaats in het tv-programma Idols.

Willeke Alberti.

Platen maken

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd.

Dit nummer is afkomstig van een commercial van de Postbank. Matter Of Time.

  • Without Your Love Gerard Joling.
  • Neil Hendriks.
  • De platen worden geen hits.
  • Mijn hart geraakt.

Marlon Jackson. Overal en nergens thuis. Air Disaster. Als ik m'n kind niet meer mag zien. Dit nummer is afkomstig van een commercial van de Postbank. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement. What Goes On Mai Tai.

Songfestival

Niet normaal. Voorafgaand aan en tussen de verschillende gastartiesten speelt de band nummers met eigen solisten. Dit is mijn stad Bastiaan Ragas.

Tjeerd Oosterhuis is hun opvolger. Lenny Kuhr. Don't Walk Away.


Facebook
Twitter
Comments
Zhi 07.12.2020 16:28 Antwoord

Met de recordverkopen van de eerste nr.

Famke 01.12.2020 17:41 Antwoord

Matter Of Time.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.