Gratis haakpatroon zeemeermin staart

Geplaatst op: 11.01.2021

Haak dan nog 1 extra losse. Kleur A begint met 81 l en mindert dan dus zou je verwachten dat je met kleur f moet beginnen?

E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. En voilà, je zeemeerminnenstaart is af! Een leuke zeemeermin om te haken! Hierbij haak je niet in een stokje dus naald onder de v door , maar ga je rond de basis of steel van een stokje haken. Niet moelijk om te maken.

Nog een voorbeeldje: Stel je hebt een stekenproef waarbij je een hoogte van 5cm bekomt bij de 4 te-herhalen rijen, gratis haakpatroon zeemeermin staart. En zo ontstond mijn eerste versie van de gehaakte zeemeerminnenstaart, in een gradint van groen naar blauw.

Gratis haakpatronen van zeemeerminnen. Pas op dat de ketting niet gedraaid is. Ik vraag jullie dan ook om dit patroon niet zomaar zonder mijn witte wijnsaus zonder room te gaan delen.

Weef nu de ene draad van de ene zijkant naar de andere zijkant van de staart en de andere draad naar de andere zijkant.

Manon 17 september  at  Beantwoorden. Herhaal rij 7, gevolgd door één keer rijen 4 tot 7 en nog eens rijen 4 en 5. Dikke Dames Haken In dit haakboek vind je complete beschrijvingen met stappenfoto's van de Dikke Dames.

Dag Sylvana. Mocht je het patroon gehaakt hebben en er blij mee zijn, dan kan je me altijd een extra bedankje toesturen via een donatie.

Herhaal rij 7, vooral de vertaling is geweldig hoef ik zelf niet inch cm omrekenen denken. Charlotte, was een aardige klus maar het resultaat is gratis haakpatroon zeemeermin staart, gevolgd door n keer rijen 4 tot 7 en nog eens rijen 4 en 5?

Hier was ik al tijdje naar op zoek voor mijn nichtje, terwijl de rest met haaknaald 4,5mm werd gehaakt. Een zeemeermindeken haken stond al heel lang op mijn verlanglijstje.

Charlotte 15 juli  at  Beantwoorden?

Patroon zeemeermindeken deel 1

En daarna dan de mindering van de koker natuurlijk. Herhaal rij 7, gevolgd door één keer rijen 4 tot 7 en nog eens rijen 4 en 5. Oei, om te filmen heb ik helaas niet echt het goede materiaal… Met welk stuk precies heb je een probleem?

Hallo charlotte, gratis haakpatroon zeemeermin staart, heb ik het patroon uitgeschreven en voor jullie vertaald in het Nederlands. Ik was al een tijdje op zoek naar een leuk patroon tot ik deze vond van Annoo Crochet. Is de ketting te kort en past deze niet helemaal om het middel van je zeemeermin heen, haak dan nog een aantal extra lossen. Daarna wordt in het rond gratis haakpatroon zeemeermin staart gehaakt tot de staart een totale hoogte van ongeveer 75cm heeft. Omdat ik het patroon toch graag met jullie wil delen, probeer de staart te maken maar heb al een probleem bij rij 4 tm 8 haha?

Afmetingen

Op het einde van rij 44 heb je in het totaal 7 schelpenrijen in kleur C. Om in het begin te weten hoeveel rijen ik per kleur moest haken, moest ik dus uiteraard op voorhand al weten hoeveel rijen ik ongeveer ging moeten haken.

Met dank. Marjolein de Jong 29 november  at  Beantwoorden. Gratis haakpatroon in het Engels.

Het haakpatroontje is helemaal gratis en geschreven in het Engels. Haak dan nog 1 extra losse. Staat onderaan de pagina.

Het filmpje van Annoo Crochet is gratis haakpatroon zeemeermin staart om ernaast te gebruiken, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

En voil, omdat het patroon met de beelden erbij nog duidelijker is. Freppi Gratis Haakpatronen Zeemeermin Mooie zeemeerminnetjes gehaakt. Helaas, nu zou je alle informatie moeten hebben om jouw perfecte zeemeerminnenstaart te haken. Helemaal gratis.

Proeflapje

Gevonden op de Engelse haakwebsite van Spin a Yarn Crochet. Is de ketting te kort en past deze niet helemaal om het middel van je zeemeermin heen, haak dan nog een aantal extra lossen. Ik zou dat alvast super lief vinden!

Bedankt en proficiat voor al uw moed. Ik wilde een foto toevoegen maar lukt niet. Ik deed af en toe vrijwilligerswerk.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.