Nieuwe auto stinkt na rijden

Geplaatst op: 09.01.2021

Ik kan het nergens op internet terug vinden, vandaar ik even een nieuwe topic aanmaak hier voor.. Dit stoken ruikt een beetje meer naar het verbranden van papier dan het verbranden van rubber. Unieke beelden van grizzly die het aan de stok krijgt met roedel wolven.

Probeer de volgende keer dat je door de binnenstad rijdt niet te proberen om over plastic zakken te rijden. Rofffel , Het eerste is gewoon wat waterdamp; da's normaal Het tweede is niet goed Als ik na een ritje ergens stopte en de motor liet draaien dan zag ik toch geen witte rook.

Post by UpSie » Sat 26 Apr ,

Zoek Geavanceerd…? Daarna stonk de auto. Gewoon een dood knaagdiertje in zn uitlaat die elke rit weer opgestookt wordt. Ik ben bij de garage geweest.

Is ook prettiger voor de passagiers trouwens.

Het negeren van de geur kan het probleem verergeren en u en uw passagiers in gevaar brengen. Klik om toch te tonen. Geen rook te zien, alleen een gekke branderige lucht die ik zelf niet kan plaatsen.
  • Geen wonder dat het airconditioningsysteem na verloop van tijd vermogen verliest en uiteindelijk niet meer koelt.
  • Na een tijdje gaat dit weg. Bekijk alle video's.

Waarschuwingslampje roetfilter

Lycan Capri. Peter , Zoek alleen in titels. Als je bijvoorbeeld hard remt of de remmen sleept terwijl je heuvelafwaarts gaat, creëer je wrijving. Blij met het forum? Het kan een verscheidenheid aan dingen zijn.

Bloggershoek Fun stuff Knutselhoek Stamgasten. Ook hier kunnen zich bacterin nestelen en stank veroorzaken. Algemeen Auto's Fun Sport Techniek. Door deze website verder te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies. Renco Nu: een 3 drs 75 pk VW Up. Nieuwe auto stinkt na rijden de rest ga ik nog wat even afwachten en moesten de problemen zich aanhouden toch even de garage te raadplegen.

Ga de dingetjes die genoemd worden in ieder geval even checken.

3 Een motorolie lekkage

Log in Registreer. Logout Logout Register. R-W Re: Stinkende verbrande oliegeur na rijden rond auto Het probleem wordt verergerd door onvoldoende onderhoud: verstopte afvoeren of poreuze afdichtingen zijn een gemakkelijke toegangspoort voor nattigheid.

Nieuwe berichten. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Frazajunior en Canon-Eye vinden dit leuk. Nissan GTR R. Tevens kan er vochtvorming plaatsvinden!

Dat is de meest voorkomende bron van plotselinge olie lekkage, dat iemand bijvoorbeeld de kleppen gesteld heeft en de boutjes van het deksel niet netjes op het juiste aanhaalmoment zette. Mensen met allergieën moeten minstens één keer per jaar hun filters vervangen om te voorkomen dat pollen in het interieur terechtkomen. Maar ben alvast heel blij dat ik nu mee lid ben van het clubje skoda.

Ik belde, en zei, ik heb 1 klachtje, als ik mijn auto stil zet da Post by Tom Westendorp » Fri 25 Apr ,

Unieke beelden van grizzly die het aan de stok krijgt met roedel wolven. Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Als ik beetje sportiever reed wat nu wel even gedaan is was newborn fotoshoot zuid holland wagen wel steeds op temperatuur hoor en dan jaagde ik die zeker niet tot het rood ofzo, nieuwe auto stinkt na rijden.

Toch naar even terug naar de garage dus! Facebook 2 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Olie aansteken met bijvoorbeeld een hete uitlaat gaat je niet lukken! Witte rook gaat weg normaal als de motor goed warm is.

Nieuwe auto ruikt verbrand

Rofffel , Bij instappen rook de auto lekker nieuw en ook weer na een minuutje of zo na het afzetten van de motor. Hij rijdt zelfs zelf naar een plaats in de zon om de aanstootgevende geur op gezette tijden weg te branden.

Toen ik vroeg of de koppeling dan slipt zei hij dat dat waarschijnlijk niet zo was. Wat is er nieuw Nieuwe berichten Nieuwe media Nieuwe media reacties Nieuwe profiel berichten Laatste bijdragen Nieuwe advertenties Nieuwe advertentie reacties. Ik heb normaal gereden, en normaal geschakeld?


Facebook
Twitter
Comments
Eliana 17.01.2021 08:26 Antwoord

Post by Gert » Fri 07 Nov ,

Zef 09.01.2021 08:44 Antwoord

Media Nieuwe media Nieuwe reacties Zoek media.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.