Openingstijden fietsenstalling utrecht

Geplaatst op: 12.01.2021

Abonnement Fiets afsluiten. Bij het uitchecken herkent de scanner je als abonnee.

Onder het oude Postkantoor, ingang bij Drakenburgstraat, rechtstreekse doorloop naar Albert Heijn. Bergen NH. Ook kun je er een OV-fiets huren. Dit jaarabonnement is per maand opzegbaar. Abonnement Stallen op rekening afsluiten. Vervolgens krijg je een abonnementssticker op je fiets, waarmee je de rest van het abonnementsjaar kunt stallen zonder in en uit te checken.

Check de allereerste keer in bij de incheckpaal en check na het stallen van je fiets weer uit bij de beheerder van de stalling.

Utrecht CS Knoopstalling. NS Fiets. Utrecht CS Westplein. Toegang is alleen mogelijk via openingstijden fietsenstalling utrecht of abonnementspas. Dit is een mobiele stalling. Je kunt gratis een abonnement voor Stallen op rekening afsluiten en hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig.

Bekijk onze site: utrecht.

Station Utrecht Zuilen. Buitenmodelfietsen kun je een dag in de fietsenstalling aan de Sijpesteijnkade stallen of met een jaarabonnement in de Stationsplein stalling stallen. Stal je fiets nog sneller met Stallen op rekening op je OV-chipkaart.
  • Utrecht CS Stationsplein.
  • Check in met je OV-chipkaart bij het incheckpunt en stal je fiets. Utrecht CS Jaarbeursplein.

Hoofdnavigatie

Vrije klemmen aan beide zijden van de Cartesiusweg. Soort stalling:. Motorfietsen: Niet toegestaan. Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Hiermee maken we het stallen van je fiets nóg makkelijker. Utrecht CS Stationsplein Moreelsepark.

  • Toegankelijk voor mensen met een beperking.
  • Station Utrecht Overvecht. Utrecht Mariaplaats Pop Up Parking.

Je fiets staat er openingstijden fietsenstalling utrecht en droog. Utrecht Laag Catharijne. Uw fiets gratis stallen in alle gemeentelijke openbare stallingen:. Bekijk hier hoe de nieuwe manier van stallen met OV-chipkaart werkt. Dit houdt in dat de stalling alleen aanwezig is tijdens openingstijden.

Zoeken en taal

Je betaalt niet meer dagelijks in de stalling, maar maandelijks achteraf. Vrijdag - Zaterdag - Zondag - Maandag - Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Samen zorgen wij voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen, waardoor je jouw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen.

Station Utrecht Vaartsche Rijn Oosterkade.

Toegang is alleen mogelijk via chipknip of abonnementspas. Utrecht Janskerkhof Pop Up Parking. Heb je geen OV-chipkaart, inchecken kan alleen met OV-chipkaart. Utrecht CS Stationsplein Moreelsepark. Zelfservice stalling, dan kun je gebruik maken van een leenpas van de beheerder, openingstijden fietsenstalling utrecht.

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen?

Openbare fietsenstallingen

Utrecht CS Westplein. Vanwege de maatregelen n. Je fiets staat er superveilig en droog. Aan het einde van de maand betaal je per automatische incasso.

  • Hiermee maken we het stallen van je fiets nóg makkelijker.
  • Utrecht Wijk C - Lange Koestraat.
  • Verschillende manieren van stallen Dagstallen Wil je voor één of enkele dagen je fiets stallen, dan check je je fiets met je OV-chipkaart in bij het incheckpunt en check je je fiets na het stallen weer uit bij de beheerder van de stalling.
  • Abonnement Fietsenstalling afsluiten.

Abonnement Stallen op rekening afsluiten, openingstijden fietsenstalling utrecht. Elke eerste 24 uur is stallen gratis. Utrecht CS Jaarbeursplein. Speciale fietsen: Check de allereerste keer in bij de incheckpaal en check na het stallen van je fiets weer uit bij de beheerder van de stalling. Elektrische fietsen: Openingstijden fietsenstalling utrecht Wanneer je je fiets weer ophaalt, check je je fiets uit bij de beheerder. Abonnement Fietsenstalling afsluiten.

Verschillende manieren van stallen

Samen zorgen wij voor een bereikbaar en toegankelijk station met aantrekkelijke, veilige en beter benutte fietsenstallingen, waardoor je jouw fiets makkelijk, veilig en droog kunt stallen. Wil je voor één of enkele dagen je fiets stallen, check dan je fiets in met je OV-chipkaart bij het incheckpunt en check je fiets na het stallen weer uit bij de beheerder van de stalling.

Onder het oude Postkantoor, ingang bij Drakenburgstraat, rechtstreekse doorloop naar Albert Heijn.

Utrecht CS Stationsplein Moreelsepark. Station Utrecht Vaartsche Rijn Oosterkade. Vanwege de maatregelen n.


Facebook
Twitter
Comments
Vanita 15.01.2021 03:51 Antwoord

De websites van NS Groep N. Check in met je OV-chipkaart bij het incheckpunt en stal je fiets.

Sipke 16.01.2021 05:47 Antwoord

Op dit moment zijn er

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.