Rond vloerkleed haken patroon

Geplaatst op: 11.01.2021

Categories: DIY interieur. Golft het? Vervolgens haak je telkens een nieuwe cirkel toer er bovenop.

Het is Super mooi! Ik heb evt een foto incl. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik wilde liever een wat zachter kleed hebben liggen in onze slaapkamer. Een hele grote Doily voor op de vloer. Begin met 4 losse steken en maak een halve vaste steek in de 1e steek om een cirkel te maken.

Leuk dat je na aanleiding van mijn blog aan de slag bent gegaan. Dan zijn er teveel steken en moet je in de volgende toer minder extra steken of helemaal geen extra steken maken. Haal de rij dan uit, en meerder dan wat minder in die rij, Nou hij is vandaag afgemaakt, rond vloerkleed haken patroon. Hoi Lian. Tip 3: Koop dus 2 antislipmatjes bij de Action.

Een makkelijk ezelsbruggetje is om steeds twee steken in de n-de steek te haken, waarbij de n staat voor de toer waarin je nu bent. Geweldig toch?
  • Creachick Hee! Heel erg veel dank voor de tutorial!
  • Bedankt alvast voor de tip! Voor mensen die het nog nooit gedaan hebben zoals ik , HIER  vond ik een hele goed uitleg ervoor.

Een hele grote Doily voor op de vloer. Nederlandse werkbeschrijving voor een groot vloerkleed, genaamd Ice Rose. Engels haakpatroon in pdf formaat.. Dit vind je vast ook leuk Granny stripes deken 22 februari Engels haakpatroontje in pdf.

  • Ik wilde liever een wat zachter kleed hebben liggen in onze slaapkamer. Gevonden op de website van Treasury Creations of Cutiepie Designs.
  • Meerderen houdt in dat je in een nieuwe toer meer steken zet dan in de vorige, de cirkel wordt immers groter, dus het aantal steken moet zich uitbreiden. Gewoon voor de gezelligheid.

Ik ben Maris, rond vloerkleed haken patroon, maar hoe groot is jo. Sluit elke tour af met een halve vaste. Ik ben dus gewoon gestopt na een ronde rondhaken tot mijn garen op waren. Een gratis haakpatroon op de site van Red Heart.

Ik zit nu op 23 rondes en ga nog wel even door.

Stel een vraag over dit artikel

Deze is gehaakt met Zpagetti garen! Alleen ik vind die garen zo prijzig. Volg HomeStory. Hij wordt echt heel erg gaaf!

Ik ben dus gewoon gestopt na een ronde rondhaken tot mijn garen op waren. Ik wil het kleed graag ook gaan haken. Like HomeStory. Ik vond dat draagdoek zelf maken niet zo passen bij ons huis.

Word je al duizelig van alle haak-vaktermen. Het is tenslotte zonde aks ik alle benodigdheden aanschaf en het blijkt niet een geschikte rond vloerkleed haken patroon voor een beginner die nog geen enkele steek heeft gehaakt.

Ik spande mijn kleed trouwens gewoon op het kleed dat al in de woonkamer ligt, rond vloerkleed haken patroon.

Leuk dat je na aanleiding van mijn blog aan de slag bent gegaan! Delen: Facebook Print E-mail Pinterest. Kerststal haken 27 november Sorry, je blog kan geen berichten per e-mail delen. Creachick Hee!

Freppi Gratis Haakpatronen Vloerkleden Ronde vloerkleden, ovale vloerkleden en rechthoekige vloerkleden. Ik had voor dit project nog nooit een haaknaald aangeraakt! Gratis haakpatroontjes voor vloerkleden? Je kan het gratis patroon HIER vinden. Leeg het na elke ronde dus even plat op de grond om te kijken of het mooi ligt?

Gratis haakpatroontje. Een hele grote Doily voor op de vloer. Rond vloerkleed haken patroon waar sieraad voor ieder interieur.

Alles is haken home Ruim 20 haakpatronen; van plaids en kussens tot kleine haakontwerpen om je interieur een creatief tintje te geven. Tip 2: Omdat het geen hele stevige garen zijn, is het wel verstandig om je kleed op te spannen, zodat het overal echt super mooi plat en strak wordt. Je hebt nu een zelfgemaakt kleed voor een paar euro! Op zich, als je het patroon volgt, zou je het probleem niet moeten hebben.

De collectie van Hooked wisselt continu, doordat er gebruik wordt gemaakt van restpartijen stof. Alleen ik vind die garen zo prijzig. Gratis haakpatroontje. Haak dit vloerkleed in leuke kleuren?


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.