Art goedgekeurd slot 2 sterren

Geplaatst op: 12.01.2021

Het assortiment met sloten die voorzien van het keurmerk biedt jou alle gelegenheid om de juiste keuze te maken. Normale prijs  99,95 Speciale prijs  79, Om een gesprek te starten via deze computer , klik hier.

Normale prijs  69,95 Speciale prijs  47, In de eerste plaats wordt er dan naar de keurmerken gekeken. Aanvangsdatum onjuist. Hoe meer sterren, hoe veiliger het slot. Wanneer een zwaar kettingslot wordt gebruikt, is het heel lastig om dit gemakkelijk mee te nemen. Wat is een ART slot: tegen wat ben ik verzekerd?

Via de website goedopslot, art goedgekeurd slot 2 sterren. Dit geldt bijvoorbeeld wanneer een fietsslot wordt gekocht. Het is bovendien ook nog eens zo dat elk type slot een andere waardering kan krijgen van de keuringsdienst. Dat verzekeraars de eis stellen dat een slot over een ART keurmerk moet beschikken, komt doordat daarmee de garantie wordt geboden op een veilig slot.

Ethias - Live Chat.

Stichting ART zet zich in om diefstal van tweewielers te voorkomen. Het gaat hierbij om alle soorten sloten: ringsloten, kettingsloten, beugelsloten, vouwsloten, schijfremsloten, kabelsloten en insteeksloten alleen voor de fiets.

Wat betekent het ART keurmerk?

Wat betekent het ART keurmerk? Stichting ART zet zich in om diefstal van tweewielers te voorkomen. De ART-sloten zijn ingedeeld in categorieën 1 tot en met 5, welke worden aangegeven met sterren. Maximum aantal online offerteberekeningen bereikt voor vandaag.

Bedankt dat u hebt gekozen voor Ethias. Deze korting kan u behouden indien u of een gezinslid samenwonende partner, kind of ouder op het moment van de jaarlijkse hernieuwing van uw contract titularis is van een Auto- of Woningverzekering.

  • Er zijn meerdere organisaties die in de stichting zijn vertegenwoordigd, zoals:.
  • Bij losse ART sloten wordt altijd op de verpakking vermeld welke slotcombinaties van toepassing zijn. Als het om het beveiligen tegen diefstal van motoren gaat, dan eist de verzekeraar minimaal een ART slot in categorie 4.

ART sloten zijn er namelijk in verschillende gradaties: Schimmel uit kleding 2 sloten, deze sloten zijn geschikt voor de motor Om in aanmerking te komen voor de diefstal verzekering moet het juiste ART slot gekozen. Wij zullen dit verder nakijken en informeren u hierover zo snel mogelijk. Dat wordt op aanvraag van fabrikanten gedaan. Bent u zeker, art goedgekeurd slot 2 sterren. Geef hier uw tekst in.

Test ART sloten

Kies uw betalingswijze. Geef een geldige postcode in. Uw betaling is in afwachting.

Normale prijs  39,99 Speciale prijs  27, Naar overzicht verzekeringen. In ons assortiment zijn allerlei lengtes ART sloten beschikbaar. Gelieve later opnieuw te proberen. Normale prijs parkeergarage qpark bolwerk Speciale prijs  79, Een van de activiteiten is het formuleren van eisen op het gebied van mechanische beveiliging voor tweewielers.

Tips voor het kopen van ART sloten

U bent bij een andere maatschappij verzekerd. U moet een type contract kiezen. Aanvangsdatum onjuist. Als je fiets, scooter of motor onverhoopt toch wordt gestolen, kun je zo aantonen dat deze goed op slot stond.

Het kopen van ART sloten is de beste manier om de kans op diefstal van voertuigen te verkleinen.

Voor Ethias kan gratis voor deze formaliteiten zorgen, art goedgekeurd slot 2 sterren. De korting op het ART slot zorgt ervoor dat de verhouding tussen prijs en kwaliteit zeer gunstig wordt!

Omdat u lid bent van Test-Aankoop, krijgt u extra korting op het basistarief. Het is aan de hand van het niveau van een ART slot dus goed te bepalen welk soort voertuig ermee op slot gezet kan worden. Normale prijs  44,95 Speciale prijs  29, Betaling via overschrijving.

Preventiewaarde ART slot

Het kader van uw fiets moet vastgemaakt zijn aan een vast punt paal, bank, fietsrek, …. Als je fiets, scooter of motor onverhoopt toch wordt gestolen, kun je zo aantonen dat deze goed op slot stond. Er kan door de verzekeraar een eigen risico gehanteerd worden. Maar wat is nu een goed slot?

Deze bevestiging geldt als handtekening en als uitdrukkelijke aanvaarding van alle gestelde handelingen op de website. Normale prijs  42,95 Aanbiedingsprijs  25, Je kan ook kiezen voor een schijfremslot voor een motorfiets of scooter. Uw bericht is verstuurd.


Facebook
Twitter
Comments
Mannus 13.01.2021 09:39 Antwoord

Gelieve dan opnieuw te proberen. We zullen u zo snel mogelijk contacteren.

Farley 19.01.2021 04:25 Antwoord

Altijd gratis verzending van jouw slot binnen 24 uur!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.