Dagboek van een muts partystress hoofdpersonen

Geplaatst op: 22.12.2020

Kies je bindwijze. Nikki vertelt in haar dagboeken over haar belevenissen en blunders op… lees meer. Ze is verliefd op Brandon, ze durft daar niets over te vertellen.

Leest inmiddels steeds meer. Bekijk de hele lijst. Haar beste vriendinnen Chloë en Zoë helpen haar om Brandon van gedachten te veranderen. Hieronder staat de samenvatting van een verhaal. Anderen bekeken ook.

Jouw cijfer:. Dit dagboek is van mij Liqueje02 Heusden 23 april Ik raad dit product aan. Leest inmiddels steeds meer. Daarnaast zijn ze een bron van inspiratie, want veel van de muts-verhalen zijn gebaseerd op schoolervaringen van Nikki en Erin Russell.

Houd de dief! Jouw cijfer:.
  • Drama voor de camera. Er zijn 11 reeksen over: Dagboek van een Muts.
  • Rachel Renée Russell is advocate, maar ze vindt het leuker om jeugdboeken te schrijven ook omdat een pyjama in de rechtszaal niet is toegestaan. Dagboek van een muts 6,6.

Andere verkopers Klopt 2 jaar geleden Antwoorden. Leest inmiddels steeds meer. BFF's voor even deze storyline lag nogal laag. Wil je meer weten, dan kan je altijd even contact met ons opnemen.

Raya and the Last Dragon trailer onthult door

Witte nikes schoonmaken Mackenzie is de vijand van Nikki, want zij zorgt dat Nikki een zeur leven krijgt. Dagboek van een muts 8,5 - Afblijven. Spannend Grappig Leerzaam! Dagboek van een muts 6,6. Navigatiemenu Persoonlijke instellingen Registreren Aanmelden.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Inloggen Aanmelden. Er zijn 11 reeksen over: Dagboek van een Muts. De Boomhut. Iedereen zal er nog weken over praten!

Top 10 horrorfilms op Netflix Gecancelde Netflix series die mogelijk opnieu Rachel Rene Russell Dagboek van een muts 2 - Zoek 't lekker uit. Wij zijn benieuwd hoe jij met de coronacrisis omgaat en wat jij vindt van de maatregelen!

Maar in Nederland heet het gewoon Dagboek van een muts. Nikki: Nikki is een meisje die heel veel beleeft, dagboek van een muts partystress hoofdpersonen. Later is Nikki van plan om Brandon te vragen voor het Halloweenbal.

Dagboek van een muts 8,5 - Afblijven.

Productspecificaties

Ze is verliefd op Brandon, ze durft daar niets over te vertellen. Zak er lekker door. Doe mee. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.

Het is gratis en je krijgt: Maak direct een profiel oplossing rubiks kubus. Probleem melden. Nikki komt erachter dat Brandon vrijwilliger is bij een dierenasiel die gaat sluiten. Toen ze het wou vragen hoorde ze dat MacKenzie en Brandon samen naar het Halloweenbal gaan.

Ook lezen of kijken. Samenvatting Onderdeel van de serie Dagboek van een muts. Liqueje02 Heusden 23 april Ik raad dit product aan.

Zoek't lekker uit.

Dagboek van een muts 13 - Partystress!

Rachel Renée Russell is advocate, maar ze vindt het leuker om jeugdboeken te schrijven ook omdat een pyjama in de rechtszaal niet is toegestaan. Inloggen Eerst een account aanmaken? Er komt nog een 14e deel aan! Én luister naar onze gezellige radioshow!

In Dagboek van een muts vertelt Nikki over haar verjaardagsfeestje en ze heeft Partystress. Nikki komt erachter dat Brandon vrijwilliger is bij een dierenasiel die gaat sluiten. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.