Eeterij de beleving 2204 an noordwijk

Geplaatst op: 09.01.2021

De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. De ballenbak is met erg weinig ballen gevuld. Op 25 juli zoete spareribs gegeten met 2 kinderen echt een aanrader.

Ik weet dat het druk was, maar dik twee uur wachten op eten dat kan je niet maken. Ben zeer teleurgesteld en zal ook nooit meer terugkomen. Gezellig restaurant op Parc du Soleil van Topparken. Eten kwam pas om half 8. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt? Datum van bezoek: december

Hoe was jouw ervaring. Eten was lekker, alleen hadden mijn schoonouders en vriend al te eten en ik en de kids eeterij de beleving 2204 an noordwijk nog 5 min wachten. Voor bezoekers Contact Deel je tips met ons.

Eten is lekker gevarieerd en wordt vers aangevuld. Eten was echt heerlijk en klantvriendelijkheid was echt top. Beoordelingen. Ja Nee Weet ik niet zeker.

  • Beoordeeld op 9 augustus via mobiele applicatie Weer heerlijk. Dan maar kipsate.
  • Is inderdaad leuk om iets te drinken of een tosti te eten, de rest kunnen ze op druke dagen niet aan.

Is deze eetgelegenheid gespecialiseerd in desserts? Gebakken aardappelen waren er niet, stond wel op de kaart werd pas meegedeeld toen het hoofdgerecht geserveerd werd.

Zeer teleurstellend voor veel geld. Het blijven kinderen hè. Datum van bezoek: december Schoonmaken doen ze niet veel daar, de binnenspeeltuin plakte bij binnenkomst.

  • Het is echt no-nonsense eten.
  • Zeker niet als iets met een grapje op te lossen is.

Vriendelijke bediening. Schrijf een beoordeling. Kleine Planeet familiecaf D familievriendelijke plek in Leiden waar je kan eten, spelen en winkelen. Zaterdag 17 december met 8 personen gegeten. Diten Vegetarisch Glutenvrij Lactosevrij.

Corona informatie

Accepteert deze gelegenheid creditcards? Saté was ook niet echt lekker. De baas snapt hier in ieder geval niets van.

Ook de speelruimte voor kindjes is erg leuk. Iets aanpassen is er niet bij, allemaal te moeilijk. Herfstvakantie De herfst is in aantocht! Meer talen. Land: Nederland Nederland Belgi.

Meer informatie

Nicole 9 punten. Naar de website. Om kwart over vijf werd het eten opgenomen en om stokbrood kruidenboter gevraagd. Ik schrijf altijd een recentie omdat teveel mensen met een goede ervaring de recentie niet schrijven.

Voor sfeer kan ik geen cijfer geven want dat maakte we al groep samen.

Bediening was zwembad de smelte goed en de kleintjes hebben zich prima vermaakt. Zeer klantvriendelijk, eeterij de beleving 2204 an noordwijk, in het bijzonder ook voor kids.

Beoordelingen filteren. In onze vakantie in juli hebben we gegeten bij De Beleving. Prijs klik door via de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer.

Meer Kidsproof Kidsproofvakantie. Beoordeeld op 27 mei via mobiele applicatie Lekker eten. Sat was ook niet echt lekker. Soms wil de eigenaresse Jacqeline van de Hoorn ook nog wel eens de microfoon pakken om een nummertje te zingen. Recent ondekt dat het Restaurant op de vrijdagavond ook een leuke thema-avond heeft in de vorm van een Hollandse avond.

Grand Café Van 't Huis

De bediening was gestructureerd en kwamen veel vragen of alles naar wens was Het was erg sfeervol. Erg jammer, voortaan eten we maar gewoon thuis! Eeterij de Beleving Geclaimd.

Prima om met kinderen te gaan eten.

Zeer teleurstellend voor veel geld. De groteren overheersen en daardoor wordt het voor kleinere kinderen gevaarlijk. Naar de website.


Facebook
Twitter
Comments
Meaghan 10.01.2021 21:37 Antwoord

Minimum: 1 , Maximum:

Efe 16.01.2021 20:18 Antwoord

Nee, geen groente te krijgen, alleen de saladebar maar ja, allemaal aangemaakt met dressings van zuivel.

Ayla 13.01.2021 06:47 Antwoord

Bijzonder mooie locatie, zeer kindvriendelijk en altijd gezellig.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.