Restaurant vroolijke frans brummen

Geplaatst op: 11.01.2021

Een hele leuke ervaring en voor herhaling vatbaar. Duits 1.

Beoordelingen filteren. Daarnaast trekt De Vroolijke Frans gasten aan die regelmatig de gemoedelijke sfeer en het diverse aanbod van ons bedrijf opzoeken. Datum van bezoek: augustus Deens 1. Gerookte paling en forel.

Vaker hier gegeten en het was altijd heerlijk. Nog steeds voortreffelijk eten. Ook het eten in de vorm van het wild buffet is uitstekend. Datum van bezoek: augustus Beoordeeld op 10 november Prima eten en gezellige sfeer.

Ondanks de ruimte en afstand deed het er huiselijk aan. Het personeel vriendelijk. Niets is veranderd en dat is maar goed ook.

Waarderingen en beoordelingen

Wilt u buiten deze openingstijden een feest of groepsactiviteit plaats laten vinden of met ons willen bespreken? Zeer prettig personeel en correcte bediening. Wij komen hier graag terug. De Vroolijke Frans, Brummen. Beoordeeld op 13 september via mobiele applicatie Nog steeds uitmuntend en gastvrij.

  • Gesloten Openstijden vandaag: -
  • Corona informatie Telefonisch of per mail info devroolijkefrans. Een exclusieve locatie voor al uw feesten en partijen en een officiële trouw locatie.

Zijn honden welkom. Wat is Travellers' Choice. Voeg een review toe! De sfeer is ongedwongen. En ook met de Coronacrisis werd zeer goed mee omgegaan.

De sfeer is hier altijd goed! Brasserie-Bistro Buffet Restaurant.

Eigenschappen

Al enkele malen hier gegeten. Heel goed Het eten is echt prima. Beoordeeld op 3 juli via mobiele applicatie Gezellige lokatie met zeer.

De Vroolijke Frans op 23 januari De eerste was fantastisch. Leuke lokatie. Plaats recensie. De Vroolijke Frans 8,4. Antwoord van annemiekh Gelegenheid beoordeeld.

Meer informatie

Binnen weet ik niet. Keuze uit 4 hoofdgerechten. Deze uitspanning biedt rust, ruimte en natuur met een gezellige inrichting en heerlijk terras.

  • Sushi eten in Zeeland?
  • Tijd van het jaar.
  • Het is voor iedereen een echte aanrader.
  • Dini Palm 9 punten.

De beste restaurants in de buurt Alles weergeven. Stuur een email naar deze locatie. De Vroolijke Frans Geclaimd, restaurant vroolijke frans brummen. Telefonisch of per mail info devroolijkefrans! Ook erg leuk dat de kok zich in het restaurant liet zien en hielp met de bediening en je advies gaf hoe je het meest kon genieten van de gerechten.

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Waardering van reizigers!

Hoe was jouw ervaring?

Hotels in de buurt ». Leuke lokatie. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait.

Binnen weet ik niet. Plezierige bediening. Na een jaar weer gaan eten bij de Vroolijke Frans.


Facebook
Twitter
Comments
Bastiana 16.01.2021 14:29 Antwoord

Leuke vlotte bediening, mooie aankleding en bovendien en niet onbelangrijk: heerlijk gegeten!

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.