Water loopt niet weg uit wasmachine

Geplaatst op: 13.01.2021

JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Haal alle rommel van de schoep af. Hiervoor moet je de pomp loskoppelen.

Mijn wasmachine pompt geen water omhoog. Volg hiervoor de bovenstaande instructies. Wanneer je wasmachine afvoer water omhoog moet pompen, dan kan het zijn dat het water terugloopt.

Geen resultaten gevonden. Voor Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing.

Wat moet ik doen als mijn wasmachine geen programma start. Om het pompfilter te reinigen, verwijder je eerst het afdekplaatje. Stap 2. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Het beste antwoord Waarschijnlijk is de pomp stuk,lijkt me. Inbouw koelkasten Producten Als het reinigen van het filter het probleem niet oplost.

Een aantal mogelijke oorzaken zijn:. Doe de gratis online check wasmachine kopen of repareren.

Ontkalker voor je koffiezetter

Heb dit zelf ook wel eens gehad. Afbeelding toevoegen. Het zou ook kunnen dat de klep van de waterinlaat vervangen moet worden. Inbouwkookplaten Producten Als deze niet vrij loopt, dan moet je de pomp vervangen. Wat moet ik doen als mijn wasmachine geen water krijgt?

Verder lezen. The website is in Dutch. Maar wat kost dat dan. Hiervoor moet je natuurlijk eerst het water uit de machine laten lopen! Neem contact op met de verkoper? Wat moet ik doen als mijn wasmachine geen programma start?

Onze monteurs weten door hun jarenlange ervaring heel snel wat er aan de hand is met uw wasmachine, water loopt niet weg uit wasmachine.

Stap 2. Reinig het filter

De pomp kun je nadat je hem gedemonteerd hebt,zo los schroeven het is een klik systeem. De gebruikte url is dubbel. Volg ons via:.

Stap 1: stekker eruit Stap 2: filter reinigen Stap 3: afvoer ontstoppen Stap 4: contact opnemen. De wasmachine zal pas centrifugeren als de pomp het water geeft weggepompt.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Hulp nodig. Het deurtje kan niet geopend worden.

De machine centrifugeert en pompt niet Als de wasmachine niet pompt, noch centrifugeert, dan is waarschijnlijk of de pomp defect, of de riem. Dus misschien even met een trekveer o. Deze site maakt gebruik van cookies.

  • Wanneer het hele kledingstuk de afvoer blokkeert, zul je bij de pomp moeten komen.
  • Inspiratie nodig?
  • Je vergelijkingslijst is vol.
  • Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn.

Controleer ook of de schoep water loopt niet weg uit wasmachine het filter vrij naar beide kanten kan bewegen. Deze zorgt er namelijk voor dat de watertoevoer gestopt wordt wanneer nodig. Als dit niet makkelijk gaat, dan is de pomp aan vervanging toe. Een winkel zoeken. Zorg dat de afvoerslang niet uit de klem komt, water loopt niet weg uit wasmachine. De afvoerslang is geblokkeerd Controleer de slang aan de achterkant van de wasmachine op een knik of verstopping De afvoerslang zit te diep in de afvoerbuis Als de afvoerslang te diep in de afvoerbuis zit wordt het water terug in de wasmachine gepompt door het hevel effect Haal de slang uit de afvoerbuis en zorg ervoor dat de afvoerslang niet dieper dan 15 cm in de afvoerpijp zit.

De monteur heeft sportbroek heren met ritszakken nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Pompfiler verwijderen 2.

Stap 1. Haal de stekker uit het stopcontact

Would you rather see it in English? Eerder niet. Is dit niet het probleem? Het zou goed kunnen dat je pomp verstopt is doordat je wasmachine je sok heeft opgegeten.

Deze zorgt er namelijk voor dat de watertoevoer gestopt wordt wanneer nodig! Om het pompfilter te reinigen, verwijder je eerst het afdekplaatje.

Hulp nodig.


Facebook
Twitter
Comments
Dinie 22.01.2021 18:52 Antwoord

Eerder niet.

Gea 18.01.2021 21:20 Antwoord

Deze site maakt gebruik van cookies.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.