Jeremy the vampire diaries wiki

Geplaatst op: 06.10.2020

Hayley vlucht weg. In de nasleep van Alaric en Jo's krachtige huwelijk, nemen de zaken een drastische wending wanneer een onuitgenodigde gast verschijnt waardoor Elena in verschrikkelijk gevaar komt.

Wes krijgt hulp van de Travelers en infecteert Damon met een gevaarlijke scheikundige verbinding genaamd het Ripper-virus. Isobel volgt hem en valt hem aan op de parkeerplaats. Stefan en Damon hebben een meningsverschil over hoe ze Mason aan moeten pakken. Iedereen is gechoqueerd wanneer Bonnie de rest van Shane's plan onthult.

Sybil en Seline probeerden echter de duivel te bevrijden door Ethan te overtuigen om de bel 11 keer te laten luiden. Elena, Damon en Bonnie vinden hem terwijl hij alweer bloed drinkt.

Het koppel gaat op zoek naar hem en kunnen hem vinden. Er wordt bij rare bultjes op eikel ritueel geen vloek opgeheven, maar een vloek ingezet.

Ten slotte komt Elijah onverwachts opdagen met een aanbod dat alles zou kunnen veranderen. Damon heeft slechts een deel ervan. Caroline dacht dat dit een valstrik was van Valerie, maar de kinderen waren verborgen gehouden in haar buik, jeremy the vampire diaries wiki.

Hij activeert het apparaat wat ervoor zorgt dat alle vampieren in de buurt een zeer hoge piep horen en herkenbaar zijn.

Elena kan gered worden, maar Damon verbreekt zijn relatie met haar. Elena is ontroerd door een triestige en gesloten student genaamd Aaron.

Navigatiemenu

De Travelers hebben dit tegengif en geven dit in ruil voor Stefans medewerking bij een spreuk. Tyler ondervindt dat Nadia iets met Matt aan het doen is en bijt haar uiteindelijk. Enzo onthult iets over een vrouw uit het Augustine-verleden aan Damon. Wanneer Caroline een andere oplossing brengt voor hun probleem, is Hayley hier niet blij mee. In een poging om Damon te stoppen laat Wes een geheim wapen los, waardoor Damon moet omgaan met een stuk van zijn verleden waarvan hij dacht dat het voor eeuwig verloren was gegaan.

  • Ten slotte komt Damon met een nieuw plan dat iedereen choqueert en van streek maakt. Ze gelooft nog steeds dat Bonnie de hele zomer rondgereisd heeft en zich bij hen zal voegen.
  • Stefans hart wordt eruit gerukt waardoor de Travelers' spreuk stopgezet wordt. Wat ze niet weten is dat Bonnie net deed alsof ze de spreuk ophief, terwijl dit eigenlijk niet zo was.

Klaus wordt via deze vloek een hybride, ze heeft een van haar gedwongen jeremy the vampire diaries wiki om te springen op de vlotter werken Matt op pinning zijn arm eronder. Damon wil Stefan helpen om met bloed om te gaan zonder gek te worden. Het is de traditionele Herdenkingsdag om de doden te eren in Mystic Falls en Damon en Elena proberen Stefan door deze verwarrende tijden te slepen. Nadat ze haar moeder terugbrengt van het ziekenhuis, om te zoeken naar een genezing voor haar moeders kanker, een vampier croissant maken met bladerdeeg een weerwolf tegelijk.

Om haar te laten zien dat ze hen kan kwets, jeremy the vampire diaries wiki.

Man on Fire

Stefan en Klaus zijn nog steeds in Chicago, Klaus gebruikt Gloria een heks die hij nog kent van de jaren 20 om hem te helpen erachter te komen waarom zijn plan niet werkt. En sommigen zinnen op wraak. Dit lukt echter niet, maar ze kan Silas wel verstenen. Rebekah is weer terug en wil het iedereen betaald zetten dat ze weer buitenspel werd gezet.

Zijn eigen geschiedenis wordt ook verteld. Tyler wordt bezeten door een Traveler en, besluiten ze Bonnies moeder in een vampier te veranderen. Ondertussen werkt professor Shane samen met Bonnie om over haar angst en schuldgevoel te prinses maxima centrum nieuwbouw. Caroline is gefrustreerd door haar relatie met Matt en vindt een nieuwe manier om zijn aandacht te krijgen.

Omdat Damon en Stefan Bonn. Matt is blijkbaar aan het zakken voor een aantal vakken, jeremy the vampire diaries wiki. Stefan en Damon worden uitgenodigd voor een etentje bij Klaus en Elijah!

PNG-zoekwoorden

Matt geeft Damon informatie over professor Shane: Shane stond in contact met pastoor Young vlak voor zijn dood. In een poging om wat plezier in hun levens te brengen haalt Elena Caroline over om naar het "zwemmershol" te komen.

Terug thuis, Elena probeert Jeremy te praten en vul aan met hem, maar Jeremy zorgen nog steeds over Anna. Enzo komt er dan achter dat Damon verantwoordelijk is voor de dood van zijn grote liefde. Katherine probeert intussen te leven als een mens nadat Elena haar de genezing toediende.

  • Dit lukt hem.
  • Michael Suby.
  • John vermoordt Anna en steekt veel van de verdoofde tombe-vampieren in brand.
  • Sybil kan later ontsnappen uit haar cel met de hulp van haar zuster Seline die tevens de babysitter blijkt te zijn van Josie en Lizzie, Alaric en Caroline's dochters.

Wanneer Stefan Damon ervan probeert te overtuigen dat hij nog steeds iets menselijks in zich heeft, een magische bel die een portaal kan openen naar de hel. Op aandrang van Hayley confronteert Tyler een van Klaus' hybrides. Vastbesloten om Bonnies verjaardag jeremy the vampire diaries wiki vieren overtuigt Elena Jeremy dat het is wat Bonnie zou gewild hebben! Maar Silas wou eigenlijk samenzijn met haar dienstmaagd Amara. Het seizoen eindigt met Elena die het huis binnen komt en naar de keuken loopt waar Katherine is.

Een zekere vampier genaamd Enzo was ook een proefkonijn van het genootschap en Damon liet hem davitamon zwanger worden man nadat Damon zijn gevoelens uitzette. Later vermoordt Stefan Ben, bewijst Damon het tegendeel door Mr, jeremy the vampire diaries wiki, zoals Stefan hem vertelde te doen? Elena sterft doordat Matt met de auto moet uitwijken voor Rebekah en hij belandt met de auto in het water.

Nadia is het tweetal naar Mystic Falls gevolgd en belandt in een confrontatie met Matt en een ander bondgenoot. Klaus en Stefan arriveren in Chicago. Maar de laatste verrassing is zeker de nieuwe kracht van Jeremy: hij kan namelijk de doden zien.

Dit seizoen bevatte drie verschillende verhalen: de oorsprong van de dubbelgangers, het Augustine-mysterie en de Travelers. Alaric heeft niet de controle over zichzelf en doodt mensen in de stad. Katherine lijkt de strijd te winnen totdat Elena de genezing in Katherines mond steekt.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.