Kerstballen haken gratis patroon

Geplaatst op: 11.01.2021

Deze zijn gebreid, maar dit kun je ook makkelijk haken! Ik vind ze geweldig, ik heb het gedownload. Deze leuke gehaakte kerstballen zijn ontworpen door Marjan van der Leer.

Er was even iets fout gegaan op onze website waardoor wij alle patronen er op nieuw op hebben moeten zetten. Je kunt ze ook gebruiken als kerstballen. Ik heb het patroon al lange tijd liggen en nu pas tijd ervoor.

Leuke onderzetters in de vorm van kerstballen! Kerst haken Haakpatronen voor kerstbomen, kersthangers en vier kerstknuffels.

Learn how your comment data is processed. Als je dit patroon download, krijg je ook de nieuwsbrief van Gek op Haken met leuke haakinspiratie. Doe mee met de Kerst Swap. Durable Glam: een schitterend garen! Aan de haak.

Blogs Crochet Addict Nieuws.
  • Voornaam Voornaam.
  • Haak ze in verschillende kleuren. Aan de haak.

Vind je deze ook leuk?

Doe mee met de Kerst Swap. Ook die van de kerstklokjes en de kerststerren doet het niet! Engels patroon. Deze tijd van het jaar is zo ontzettend genieten. Als je verder komt met stikken zul je merken dat de halve bollen mooi naast elkaar komen te liggen. Als het goed is zie je niets van de stiknaad.

  • Het haken van dubbele stokjes in een magische ring werkt hetzelfde als vaste, alleen dan met net een andere steek.
  • Op deze leuke Engelse website kun je een fototutorial vinden.

Eindhoven rome transavia plaatsten wij eerder een grote tutorial waarin we de  basisprincipes van het haken  stap voor stap uitleggen. Met 12 vakk3n! Bea Emans - 10 september Je voelt vanzelf wanneer het lapje dat zal doen. Aan de Haak 29 ook online. Groetjes, Margaret. Haakgroetjes, maar dit kun je ook makkelijk haken.

Deze zijn gebreid, kerstballen haken gratis patroon, Caroline De Prijcker?

Hecht af je hoeft hier niet alle draadeindjes weg te weven, je knipt gewoon een eindje af — niet te kort trouwens — dat zie je dadelijk toch niet meer. Dan kun je beter gewoon katoen gebruiken. Haak je eigen kerststal Maria en Jozef, het kindje Jezus, de kribbe, de herders en de engelen, de schapen en de ezel. Zo mooi maar mis beschrijving van de baardje of kijk ik er over heen?

Mar Camri - 13 november Ze zijn erg leuk en baby bestendig. Wilma - 23 september Volg ons op social media. Natuurlijk moesten er ook nog kerstballen worden gehaakt. Haak kerstfiguren met Christel. Kerstballen haken gratis patroon kleuren, felle kleur.

Delen op social media

Sluit de toer met 1hv en hecht af. Wat zo leuk is aan je eigen versiering maken is dat je het kunt doen precies zoals jij het wilt.

Je haakt telkens 2 stokjes in hetzelfde gat, hier kun je dat duidelijk zien. Een makkelijk haakpatroontje voor kerstballen. Ook die van de kerstklokjes en de kerststerren doet het niet!

  • Bekijk de gratis demo!
  • Vergeet niet om daarna steeds een losse te haken, pas dan is de puff stitch af.
  • Ben je lid?
  • Sla op dit punt de draad nog een keer om de naald en haal deze in 1 keer door de lussen.

Groetjes, Margaret. Gehaakte kerstpegel met 2 kleuren voor in de boom. Je kunt ze ook gebruiken als kerstballen. Kerst, Pasen en Halloween, kerstballen haken gratis patroon. Dan kun je beter gewoon katoen gebruiken. Door het stikken trekt dit naar elkaar en zie je er niets meer van?

Leuk voor in de boom,maar ook als decoratie?

Article content

Simpel haakpatroon van een tweekleurige kerstbal. De website van Red Heart met een haakpatroon voor het omhaken van kerstballen. Home Blogs Crochet Addict Gratis patroon kerstballen haken.

Eerst andere dingen haken. Waardering 4. Wellicht door de hele discussie die er omheen hangt.


Facebook
Twitter
Comments
Bodil 12.01.2021 06:01 Antwoord

Waar zijn ze te koop? Ben je nog geen lid?

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.