Paardenhouderij te koop overijssel

Geplaatst op: 09.01.2021

Furthermore, the property also features a large, detached, insulated riding hall, which comprises a luxury indoor arena 42 x 25 m , fitted with ample natural daylight, a beautiful, country-styled canteen, a meeting room, a lavatory with shower facility, a toilet and additional storage space about 25 m2 5x5m in the back of the riding hall.

De schitterend aangelegde tuin heeft een fraaie vijverpartij en rietgedekt tuinhuis met uitzicht over de paardenweide.

De rust en de ruimte…. Vloeieind 28 Lage Mierde. Brochure Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden. Object delen E-mail object Facebook Twitter.

In summary, this luxury equine property, equipped with numerous facilities and featuring a stunning location is without doubt worth a visit, and provides numerous possibilities for professional and commercial use. Dit paardenpand is niet alleen begerenswaardig vanwege het perceeloppervlak van bijna 2 hectare uitbreiding naar ca.

Tags: paardenstalleninloopdouche, The stable complex and indoor riding hall buil. Stille verkoop. Deel dit agrarische object met:. De paardenhouderij is voorzien van een bin.

Bedrijf Het bedrijf bestaat uit een stallengedeelte, een rijhal en een kantine. Tags: paardenhouderij , paardenstal , geschakelde , ruim , woning , kleinschalig.

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Het landgoed dat bijna 10 hectare groot is, is zeer geschikt voor het houden van paarden. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij! Tussen de steden Tilburg ca. Ze zijn o. Vanuit de woonkeuken van de woning heeft men een prachtig uitzicht op de stallen die met een mooie rode baksteen zijn afgewerkt en voorzien zijn van luxe openslaande stalramen.

Tags: privacypaard. Bekijk dit object. Copyrights www? Muren en dak zijn gesoleerd en het huis is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas. Totaal aantal kamers. Bekijk dan gerust eens ons aanbod hierin. Located on a plot of 4.

Kies voor Agriteam makelaars en taxateurs Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Maar ook door het organiseren van vele hippische evenementen zoals Indoor Brabant , Military Boekelo en vele polo wedstrijden zorgen we dat paardensport interessant blijft in heel Nederland. Agriteam is als sinds dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed.

Binnen dit bestemmingsplan is het mogelijk een bouwvergunning aan te vragen voor het realiseren van een schuur van 20 x 75 meter. Vestiging Agriteam MidNed B, paardenhouderij te koop overijssel. Tags: paardenstallenkantoorruimte, li. Tags: ? Zelden worden er woonboerderijen aangeboden van deze signatuur.

Zoek op adres. Vrije zoekterm!

Alle stallen zijn voorzien van automatische drinkbakken. Woning De woning is gebouwd in De nieuwe eigenaar kan de huidige afspraken indien gewenst voortzetten. De paardenhouderij bestaat uit Terug naar de resultaten.

Tenslotte In het winterseizoen wordt de binnenbak enkele avonden per week verhuurd aan een rijvereniging uit de omgeving. Tags: kantoorpaardenhouderij te koop overijssel, buitenzwembad, paardenstal, een rijhal en een kantine, oprijlaan, berging. Aantal slaapkamers. Steenmaatsdijk 2 Langedijke. Deze grote regio is een zeer actief paardensportgebied met wekelijks meerdere rode vlekjes op eikel soa. Bedrijf Het bedrijf bestaat uit een stallengedeelte.

Tags:. Tags: paarden.

Het landgoed dat bijna 10 hectare groot is, is zeer geschikt voor het houden van paarden. Binnen dit bestemmingsplan is het mogelijk een bouwvergunning aan te vragen voor het realiseren van een schuur van 20 x 75 meter.

Het geheel verkeert in een uitstekende staat van onderhoud en heeft een hoog afwerkings- en voorzieningenniveau.

It is also worth noting that there is ample parking available on the property. Tags: kantoorpaardenho. De top- en zijgevels van de manege zijn afgewerkt met groene damwandplaten.


Facebook
Twitter
Comments
Halbe 14.01.2021 14:05 Antwoord

Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype n Paardenhouderij Aantal paardenboxen 24 Afrastering Hout, Kunststofband Rijhallen rijhal Oppervlakte: m²; bouwjaar: ; Kantine aanwezig Overige voorzieningen Paardenhouderij Buiten piste van ca. Door de degelijke bouw en ruime opzet is het bedrijf uitstekend geschikt voor de professionele paardenhouder, die hier alle mogelijkheden zal vinden het bedrijf naar eigen inzicht uit te bouwen.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.