Onder de linden oisterwijk verkocht

Geplaatst op: 09.01.2021

Parkeergarage Tiliander is 3 minuten lopen. De gerechten zijn bij Onder de Linden vriendelijk geprijsd; bij controle van de rekening bleek dat er abusievelijk enkele gerechten teveel op de rekening terecht waren gekomen.

Schrijf je vandaag nog in.

Enschede Enschede. Wij kunnen terugzien op een zeer geslaagde avond, die zeker voor herhaling vatbaar is. Tijdens onze trouwdag 12 augustus hebben wij de huwelijks ceremonie, het diner en het feest bij Onder de Linden gevierd. De bediening is erg voorkomend en attent. Wij gaan zeer frequent uit eten in Brabant en onder de Linden bood de slechtste ervaring tot nu toe. Gerda Brouwers.

Velden Casco horecapand Markt Velden. We moesten erg lang wachten op onze high wine? Voordat we het wisten kwam er direct een vriendelijke jongenman ons drank op te nemen. Want dan had ik nog meer korting werd mij verteld.

Oirschot Restaurant De 3 Cronen.

Compliment ook voor de kok met zijn diversiteit aan voorgerechten!
  • Erg uitgebreid en lekker, geserveerd met uiteraard diverse theesoorten en andere lekkere drankjes. Mocht het als rapper niet lukken ik hoop van wel dan voorspel ik je een mooie toekomst in de horeca.
  • Helemaal geweldig, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Tilburg Voormalig cafetaria Marina's.

Geen idee hoe het eten was, want zover is het niet eens gekomen. Pinksterweekend wilden we met de familie 10personen na een half uurtje fietsen gezellig wat drinken en lunchen op het terras zoals we de dag daarvoor ook hadden gedaan, wat overigens prima was bevallen bij een collega concurrent daar in de straat.

Onze gereserveerde tafel stond mooi opgesteld en was fraai gedekt. Driegangen keuzemenu voor Euro 19, Dankuwel voor deze avond! Ondanks de SocialDeal voucher een topavond gehad.

  • Onze, soms, onorthodoxe manier van communiceren en werken tegenover het Gemoedelijke, Bourgondische, Brabant.
  • Alle voor-, hoofd- en nagerechten waren prachtig opgemaakt en voldeden qua smaak boven verwachting!

Het eten werd laat geserveerd op zich niet erg want we genoten tenslotte van de warme avond. Mocht u 2 volwassen met 3 honden op het terras zien zitten dan hebben we nieuw kapsel man 3 kwartier nog altijd niets te onder de linden oisterwijk verkocht. Een klein minpuntje wat meerdere gasten aan hebben gegeven, is dat het bedienend personeel iets vriendelijker zou mogen zijn.

Toggle navigation. Breda Restaurant De Egelantier. Zorg ervoor dat je niets mist. Gezellig met vrienden iets leuks doen!

Corona informatie

Onder de Linden zorgde voor heerlijke hapjes waar onze gasten goed over te spreken waren. Tilburg Cafetaria Broodje Jantje. Meerdere mensen gingen al weg omdat ze niet geholpen werden.

Hoewel er vanwege onze late aankomst al druk opgeruimd werd, hebben onder de linden oisterwijk verkocht toch lekker gegeten op het heerlijk verwarmde terras met leuke meiden in de bediening. Zoals die keer dat we dachten dat het leuk zou zijn om te barbecuen op het terras.

Truus damen. Breda Belas Eethuis. Etten-Leur Lunchroom Binnen.

Wat is Social Deal

Ik zou zo echt niet behandeld willen worden! Zeer diverse hapjes gehad. Drankjes kwamen vlot, personeel hield alle gasten goed in de gaten waardoor een klein handgebaar voldoende was om een nieuw rondje te kunnen bestellen.

Prima verhouding prijs kwaliteit goede producten.

  • Tilburg Lunchroom Tarte Tatin.
  • Gewin hamers.
  • Eten was zeer goed en lekker.
  • Maar hier ga ik nooit meer heen, tenzij er een andere eigenaar inkomt.

Stephan en Marion Bertens. De eigenaar of manager werd erbij gehaald. Breda The Burger Bar. Er staat hierover niets vermeld op de site en ook niet voor op de straat bij het aankondigingsbord. Heerlijk genoten van een 5-gangen high wine?

Helvoirt Lunchroom Oom Dagobert. Nuland Caf-Zaal Kerkzicht.

Stefanie Vulders spreekt na implosie van WIJ! Oisterwijk: ‘Kim en ik gaan onvermin­derd door’

Oisterwijk Restaurant Onder de Linden. We hebben voorafgaand aan de bruiloft samen met Harco een menu samengesteld voor onze gasten.

Michael Korthout.

Hebben hier heerlijk ge-high tead, soms wat lang gewacht. Was enorm druk maar desalniettemin bij geen enkele gang lang moeten wachten. Vlaardingen Showtime Vlaardingen?


Facebook
Twitter
Comments
Kevser 13.01.2021 02:36 Antwoord

Op 2 februari de 94ste verjaardag van moeder omlijst met een etentje bij Onder de Linden. Nederlands Oisterwijk.

Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.