Weer hurghada december

Geplaatst op: 12.01.2021

Kun je tegen de hitte? Hurghada weer maandag 23 december

Het minimum daalt slechts tot 28 graden. Warme kleding is zinvol! De optimale luchtvochtigheid wanneer mensen zich het meest comfortabel voelen is ongeveer 45 procent. Sterker nog, in bijvoorbeeld november en maart is het een stuk aangenamer dan in de zeer hete zomermaanden.

Hurghada Echt gevoel temperatuur. Overdag wordt ongeveer 36 graden Celsius bereikt.

Het gemiddelde klimaat van Hurghadade maandtemperatuur of wanneer de meeste regen of sneeuw valt kun je hieronder snel vinden. Op het Sina-schiereiland, langs de Golf van Aka. Klimaat Hurghada november Gemiddeld is het maximaal 25C in november in Hurghada en minimaal rond de 21C. Einde december in Hurghada Een warmere temperatuur bevordert de hele dag een comfortabele warmte, weer hurghada december.

  • De thermometer piekt reeds boven de dertig graden Celsius! Nota aan hittegolven!
  • Klimaat Hurghada augustus Gemiddeld is het maximaal 34°C in augustus in Hurghada en minimaal rond de 28°C. De temperatuur overdag is warm tot heet, terwijl het 's nachts ook koud kan zijn.

Klimaattabel voor Hurghada

UV De vliegtijd vanaf Brussels Airport naar Hurghada is ongeveer 5 u. Met 20 graden kun je ook in de winter nog prima naar Hurghada reizen en een fijne vakantie beleven. Actueel weer. De wind van zee kan zeer koel aanvoelen. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Kamer 1: 2 Personen Wijzig Reisgezelschap.

  • In deze maanden worden in het Egyptische toeristenbastion temperaturen van wel 38 graden bereikt.
  • Dit is gebaseerd op verschillende factoren, zoals de gemiddelde temperaturen, kans op neerslag en weer ervaringen van anderen. Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

In de zomermaanden weer hurghada december het overdag echt heet. Het weer leent zich uitstekend voor sightseeing kamperen slovenie ervaringen ontspanning.

Hurghada HumIndex. Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. Cookies Leuk dat je Waarschijntdezonwel. Hurghada Watertemperatuur, weer hurghada december. Zowel de luchttemperatuur en de watertemperatuur blijven dan ook het hele jaar door hoog, zoals je ook kunt aflezen in onderstaande klimaattabel voor Hurghada.

Hoe is het weer eruit in December in Hurghada?

Hurghada aanbiedingen. Hiervoor betaal je vaak een bepaald percentage extra aan bankkosten. Ook liggen de prijzen voor vakanties op een lager punt dan in de zomer.

Hurghada Echt gevoel temperatuur. Hurghada in het kort Plaats in Egypte Vliegtijd 5 u. Is het regent veel in Hurghada in December. Hurghada heeft. De ligging aan de Rode Zee zorgt voor een aangename zeebries, zodat de hoge temperaturen goed uit te houden zijn, weer hurghada december. Juli weer hurghada december augustus kennen zelfs hoogtepunten van 37 graden. Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken.

Klimaatcijfers

Heet in de zomer en bar en boos in de winter? Als je bankpas niet geaccepteerd wordt dan heb je nog een creditcard die je kunt gebruiken. Zomervakantie Bouwvak Herfstvakantie Kerstvakantie Voorjaarsvakantie Meivakantie

De nachten worden koeler met minima van 12 graden en er weer hurghada december af en toe een bui vallen. Siwa in december. Hurghada weer woensdag 18 december. Bezienswaardigheden Wie Egypte echt wil ontdekken die kan kiezen uit diverse leuke bezienswaardigheden en excursies. De luchtdruk van deze maand is iets lager. De temperaturen van 30 tot halverwege de 30 graden houden aan tot ver in oktober, weer hurghada december. Met uitschieters naar 35C kan het tropisch warm worden gedicht kind loslaten juni.

Doordat het laagseizoen is, kun je heel voordelig op vakantie naar Egypte.

De temperatuur in Hurghada

Juist in het hoogseizoen of liever erbuiten. Het  klimaat in Hurghada is subtropisch en wordt beïnvloed door de woestijn. Dit kun je in de meeste gevallen zelf doen via internetbankieren of bel hiervoor je bank.

Een warmere temperatuur bevordert de hele dag een comfortabele warmte.

Reis en verblijf Reisorganisaties Accommodaties Vliegtickets. De sfeer aan de middag blijft echter aangenaam. De temperatuur loopt op, maar het is nog uit te houden.


Facebook
Twitter
Comments
Laat een reactie achter

© 2015-2021 faim2018.org Rechten voorbehouden
Kopiëren en citeren is toegestaan bij het gebruik van een actieve link naar deze site.